DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

İYİ PARTİ SEÇİM BÜROSU’NU AÇTI
    • 20 Nisan 2023 - 08:35:22


İYİ PARTİ SEÇİM BÜROSU’NU AÇTI

İyi Parti Kadirli’de seçim bürosunu Köprübaşı, Güveloğlu Petrol karşısında açtı.
Osmaniye İyi Parti il başkanı Serat Kılıç, İyi Parti Osmaniye milletvekili adayları,
Prof.Dr Elif Loğoğlu, Mehmet Demir, Adem Kıdık ve Fatih Kılıç’ın yanında Merkez ilçe ve diğer ilçe başkanları, İyi Parti Kadirli ilçe yönetim kurulu ve partililerin katılımıyla seçim bürosu açıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra konuşma yapan Kadirli İyi Parti İlçe Başkanı Mehmet Soğancı; İyi Parti’nin tüm Türkiye’de olduğu gibi Kadirli’de de büyük bir ivme kazandığını, Prof. Dr. Elif Loğoğu ve diğer adaylarla bu ivmeyi taçlandıracaklarını belirterek; ” Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in vurguladığı gibi milletin iradesinin iktidara gelmesi için mücadele ediyoruz” dedi.

Elif Loğoğlu” 15 Mayıs’ın ilk güneşi Kadirli’den doğacak

“Yüce Rabbimiz İyi Partimize 15 Mayısta doğacak güneşinin ilk adımlarını burada atma fırsatını verdi” diye sözlerine başlayan Osmaniye İyi Parti birinci sıra adayı Prof.Dr. Elif Loğoğlu; “görüyorum ki hepiniz benim kadar heyecanlı benim kadar bu ülkenin geleceği için endişelisiniz. Haklısınızda hepimizde haklıyız, sırf bu yüzde Meral Akşener’le bundan beş buçuk yıl önce yola çıkıp, İyi Partimizi kurduk. İyi Parti bugün Türkiye’nin aydınlık geleceğinin teminatı olan bir parti haline gelmiştir. İyi parti inşallah Türkiyenin tek adam rejiminden kurtuluşununda bir basamağı bir aşaması olacak.

Depremzedelere evlerini krediyle değil bedava verceğiz

Seçimi beklerken 6 Şubat sabahı yüzyılın felaketi olarakta adlandırılan depremle uyandık, hepimizin yaraları var hepimiz yakınlarımızı kaybettik, hepimizin kaybettiklerimiz için başı sağolsun, yaralılarımız için rabbim acil şifalar versin. Depremde evleri yıkılan vatandaşlarımıza Millet İttifakı olarak krediyle değil ücretsiz olarak konut verecek bir Cumhurbaşkanımız olacak. Cumhurbaşkanımızı sizlerin desteğiyle sizlerin vereceği oylarla seçtiğimizde, evleri yıkılan vatandaşlarımıza bu evleri bedava temin edeceğiz. İyi Partimizin ve Millet ittifakımızın bütün gayretleri bu sorunların çözümü yolunda olacak. Biz tok insanların değil aç insanların temsilcisi olacağız, biz okula gidemeyen yurtları suriyelilere verildiği için eğitimini alamayan gençlerin temsilcisi olacağız, biz evine ekmek götüremeyen ramazanda evine et alamayan vatandaşlarımızın, mazotun gübrenin maliyetinin altında ezilen çiftçi kardeşlerimizin temsilcisi olacağız. Kadirli’nin ve Osmaniye’nin temsilcisi olacak bu kızınız, bu bacınız, inşallah Osmaniye’nin bütün sorunlarını meclis kürsüsünden dile getirerek, bunların çözümünü sağlayacak” diye konuştu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz