UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İşyerine giren yavru ebabili yetkililere teslim etti
    • 27 Haziran 2019 - 07:07:51

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde belediye işçisi Gökhan Şen, görev yaptığı iş yerine geldiğinde yerde bitkin halde bulduğu “ebabil” kuşu yavrusunu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.
Şen, sabah görev yaptığı işyerine geldiğinde yerde bitkin halde duran kuş yavrusunu farketti. Daha önce görmediği bir tür olan yavruyu araştıran Şen, yavrunun “ebabil” olduğunu anlayınca durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne bildirdi.
Ekipler gelene kadar yavru kuşu besleyerek ilgilenen Şen, “Sabah iş yerime geldiğimde Kur’an-ı Kerim’ de adı geçen ‘ebabil’ kuşu yavrusunu gördüm. Yorgun ve bitkin haldeydi. Güzel bir hayvan. İnsandan kaçmıyor. Yetkililere teslim ettiğimiz ebabil kuşu inşallah hayatını güzel şekilde devam ettirir.” diye konuştu.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü yetkilileri ise teslim aldıkları yavru kuşun tedavisinin yapılmasının ardından doğaya salınacağını bildirdi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz