ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

İSMAİL SEFA VAYISOĞLU EĞİTİM VE KÜLTÜR ÖDÜLLERİ VE KA-VAK ÖĞRETMEN “FATMA KUTLU KÖKSAL KIZ ÖĞRENCİ YURDU” TÖRENİ
    • 6 Kasım 2018 - 07:23:29

 

Vakfımızın her yıl geleneksel olarak düzenlediği, “İsmail Sefa VAYISOĞLU Eğitim ve Kültür Ödülleri” Kadirli Belediye Başkanlığı Devlet Bahçeli Kültür Merkezinde düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Öncülüğünde Kadirli Belediyesi Başkanı Sayın Dr. Ömer Tarhan’ın destekleri ile gerçekleşen etkinlikte, Vakfın kurucuları arasında yer alan Sayın İsmail Sefa VAYISOĞLU, ölümünün 10. yıl dönümünde yapılan konuşmalar ve gösterilen videolar ile anıldı.

Eğitim alanında bu yıl ki ödül hayırsever bağışçı  Fatma Kutlu (Kutlay) KÖKSAL Öğretmene verildi. Ödülü Kutlay Hoca adına yeğeni Prof. Dr. Haluk YAVUZ aldı. Kutlay Öğretmen  ile telefon bağlantısı kuruldu ve Öğretmenin salonda bulunan misafirlere duygu ve düşüncelerini iletti.

Kültür alanında ise Vakfımızın birçok belgesel ve filmde rol alan Kamil YANAR’a verildi.

Anma etkinliğinde İ. Sefa Vayısoğlu’nun kızları ve rahmetli ile istişareleri olan hemşerilerimiz yaptıkları konuşmalarda merhum hakkındaki duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Tören sonrasında Aile Fotoğrafı gerçekleştirildi ve akabinde “Fatma Kutlu KÖKSAL Kız Öğrenci Yurdu ” Temel atma töreni için arsamıza gidildi ve sembolik olarak arsamıza temel başlangıcı olması münasebeti ile inşaat bilgilerini kapsayan tabela konuldu.

KA-VAK Genel Başkanı Sayın Ahmet DEMİREL tarafından; “aslında resmi işlemler tamamlanıp yetiştirilmiş olsa idi gerçek temel atma töreni olacaktı” diye açıklamada bulunuldu. En kısa zamanda resmi işlemleri tamamlayıp temel atma işlemine geçileceği belirtildi.

KA-VAK Kadirli Şube Başkanı Sayın İbrahim BOYSAL tarafından arsayı  Vakfa  bağışlayan ve muhtemelen yurt dışında olup yaşayıp yaşamadığı kesin bilinmeyen arsa bağışçıya  ve ayrıca yurt yapımı için tüm mal varlığını vakfa bağışlayan Kutlay Öğretmene minnet borcu  olduğu belirtildi.

Vakfın Kurucu Üyesi ve Kadirli Milletvekili    Mücahit DURMUŞOĞLU tarafından Vakfın adına yapılacak her türlü faaliyetlere katkı sağlayacağı ve yapılacak olan kız yurdunun Kadirli  için önemi hususunda ifadeler belirtildi.

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz