UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İŞKUR’dan Üniversite Öğrencilerine Yaz Tatilinde Çalışma Fırsatı
    • 25 Haziran 2019 - 07:41:04

Kadirli İŞKUR  Müdürü Abdulhamit Yıldırım, üniversitelerde okuyan öğrencilerin yaz tatilinde çalışmalarına imkan sunan Sosyal çalışma programına kayıtların bugün itibarı ile başladığını ve 28 Haziran tarihinde sona ereceğini belirtti.
Bu Program sayesinde öğrenciler, hem mesleki deneyimlerini kazanacak, hem de günlük ödemelerini alarak toplumsal faydası olan işlerde çalışma imkanı bulacak.

İŞKUR’un üniversitelerde okuyan Gençlere yönelik hazırladığı Sosyal çalışma programının, üniversite öğrencilerinin bir yandan kamu kurumlarında toplumsal faydası olan işlerde çalışabilecekleri, diğer yanda ise mesleki niteliklerini geliştirebilecekleri programlar olduğunu dile getiren Yıldırım, Program düzenlenebilecek alanlar ise, Doğanın korunması. Kültürel mirasın restorasyonu, korunması ve tanıtılması. Kütüphanelerin bakımı ve düzeni. Kamu kurumlarının kültürel ve sosyal hizmetlerinin desteklenmesi.  dedi.

Açıköğretim, yüksek lisans ve doktora öğrencileri başvuru yapamayacak.

Katılımcı seçimi 5 Temmuz tarihinde Liste yöntemi yani Merkezi Elektronik Kura Sistemi ile yapılacaktır. Program katılımcıları, katılım sağladıkları her bir gün için 67,36 TL ödeme almaya hak kazanacak.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz