UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İŞKUR MÜDÜRÜ YILDIRIM’DAN SENDİKA BAŞKANI DEMİRCİ’YE ZİYARET
    • 21 Ekim 2018 - 19:39:27

İŞKUR Kadirli Hizmet Merkezi Müdürü Abdülhamit Yıldırım,Kısa bir süre önce gerçekleştirilen 6’ıncı Olağan Kongrede Eğitim-Bir-Sen Kadirli şube Başkanlığı görevine seçilen Mustafa Demirci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Abdulhamit Yıldırım,Kısa bir süre önce Eğitim-Bir-Sen başkanlığı görevine seçilen çok değerli başkanımız sayın Mustafa Demirci’ye hayırlı olsun temennilerimizi sunduk. İnşallah bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz. Kadirli için yapacakları çalışmalarda kendileriyle birlikte istişarede bulunarak ilçemizin menfaati adına bizler de elimizden ne geliyorsa katkı sunmaya hazırız dedi.

Eğitim-Bir-Sen Başkanı Demirci ise, kendilerine yapılan nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sendikalar demokrasimizin en önemli unsurlarıdır. Bizim için önemli olan yaşadığımız bu şehri geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktaki katkımızdır. Bu çerçevede kurumlarımızla yaptığımız fikir alışverişlerinden ziyadesiyle memnun oluyoruz dedi.Samimi bir ortamda geçen ziyaret karşılıklı fikir alışverişiyle son buldu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz