OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

İŞ ADAMI “HARUN BİLİCİ” AK PARTİ’DEN A. ADAYLIĞINI AÇIKLADI 
    • 16 Mart 2023 - 17:49:58

İŞ ADAMI “HARUN BİLİCİ” AK PARTİ’DEN A. ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Osmaniye’nin sevilen iş adamlarından AK Parti Milletvekili A. Adayı Harun Bilici, “Türkiye Yüzyılı idealine katkı sunmak ve Osmaniye’mize daha iyi hizmet etmek üzere yola çıktım” dedi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den Osmaniye Milletvekili A. Adayı olan Bilici, Kadirli’de Ak Parti ilçe binasında düzenlenen aday tanıtımı toplantısında partililerin yoğun sevgi gösterisi ile karşılandı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen, ‘asrın felaketi’ olarak adlandırılan, 11 ili de etkisi altına alan yıkıcı depremlerde ve yoğun yağışın etkili olarak sele yol açtığı Şanlıurfa’da hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar, geride kalanlara da sabır dileyerek konuşmasına başlayan Harun Bilici, adaylığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye yüzyılı idealine katkı sunmak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yol ve dava arkadaşı olmak üzere milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

“Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Türkiye Yüzyılında memleketimizi daha ileriye götürmek için bu kutlu yolda sizlerle beraber yola çıkıyorum” diyen Bilici, şunları ifade etti:

“AK Parti’mizin her kademesinde görev alan ve büyük bir özveriyle çalışmalara katılan birbirinden değerli hemşehrilerim, Osmaniye’mize daha iyi hizmet etmek üzere Ak Parti’mizden Milletvekili A. Adayı oldum. AK Parti ailesinden olmaktan son derece mutlu ve gururluyum. AK Parti, sevgi, saygı ve hürmetle yoğrulmuş bir parti. Onun için yaklaşık 22 yıldır gönüllere girmiş, iktidar olmuştur. İnanıyorum ki önümüzdeki dönemde de partimiz iktidarını devam ettirecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Partimizin kuruluşundan bu güne kadar bu yolda emek vermiş herkese çok teşekkür ediyor, hayatlarını kaybedenlere de Allah’tan rahmet diliyorum. Bu seçim çok daha birbirimize kenetleneceğimiz seçim. Bu seçim hata, kusur arama seçimi değil. Listenin neresinde olursam olayım benim için sorun değil, sonuçta hizmet yolunda hepimiz beraberiz. Rabbimin izni, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın tensip ve takdirleri ve siz dostlarımın desteği ile şehrim ve şahsım adına hayırlısını niyaz ediyor, milletvekili aday adayı olduğumu kamuoyu ile paylaşıyorum. Durmak yok yola devam.”

AK PARTİ OSMANİYE MİLLETVEKİLİ A. ADAYI HARUN BİLİCİ’NİN ÖZGEÇMİŞİ:

“Kadirli Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümü mezunuyum. 2004 – 2006 yılları arası askerlik görevimi Kayseri 1.Komando Tugayı’nda (Hakkari- Çukurca) yaptım. 2001 – 2013 yılları arasında Türkiye’nin önemli enerji şirketlerinde çalıştım.

2013 ve devamında kendi şirketimi kurdum. Şuanda Osmaniye – Kadirli OSB’de fabrikamızda Hidroelektrik Santrali ekipmanları üretiyoruz.

Toplam 23 yıllık tecrübelerim neticesinde, Hidroelektrik santrallerinin anahtar teslimi inşaatı, cebri boru, kapak imalatı ve montajı, santral işletmeciliği, santral bakımı, trafo merkezi montajı ve inşaatı gibi hizmetlerle geliştirdiği tecrübe ve birikimlerini kurmuş olduğu şirket bünyesinde ilk adımlarını attım.

2014 yılı itibariyle BİLİCİ GRUP olarak HES sektöründe çeşitli alt şirketler kurarak faaliyetleri daha kurumsal bir yapı altında sürdürmeye, sürekli büyüyen yapısı ve mavi ve beyaz yakalı olmak üzere 250’nin üzerinde personel ile bu alandaki doğruluk, dürüstlük, temiz iş, kaliteli imalat ve işletmecilik yapısı altında sürdürmeye devam etmekteyim.

Bu şekilde yerli ve yabancı birçok kurumsal firmaya hizmet vererek bir çok iş bitirme gerçekleştirdim. Bu kapsamda hem işletme hem de bakım onarım çalışmalarımız hâlâ devam etmektedir.

Grup şirketlerimizde toplamda 250 çalışanımız mevcuttur.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz