KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

İMKB İlkokulu Gazetecileri Ağırladı
    • 14 Ocak 2020 - 07:32:29

Kadirli gazetecileri, İMKB İlkokulu’nun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlediği programında bir araya geldi.
İMKB İlkokulu’nda düzenlenen etkinliğe Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel , AA Kadirli Temsilcisi Menderes Özat, TRT Muhabiri Hanifi Dörtgöz, Kadirlim Gazetesi Kurucu Sahibi ve İHA Sumbas Muhabiri Yüksel İbicioğlu, Kadirlim Fm Sahibi Bülent Can, Sıla Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatih Balcılar, Yeni Kadirli Gazetesi Muhabiri Hüseyin Yılmazer, okul Aile birliği Başkan ve yöneticileri katıldı.
İMKB İlkokulu Müdürü Ahmet Kabaktepe, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayarak, ‘Gazetecilik mesleği fedakarlık isteyen çalışma şartları ağır bir meslektir. Dünyada meydana gelen depremlerde, sel felaketlerinde, kıtlıklarda ve savaşlarda çaresiz kalan insanları haber edip, diğer insanların yardım etmesine vesile sizsiniz. Şenlikleri, spor müsabakaları, başarıları, icatları, ticareti, sanatı, sağlıktaki gelişmeleri, yaşanan olumsuzlukları, ilmi buluşları, yaşantıyı, tabiatı, farklılıkları yani kısaca bütün güzellik ve olumsuzlukları bize yansıtan bizi haberdar eden sizsiniz. Devletin malı deniz deyip milletin malına el atanı deşifre eden yine sizsiniz. Gariban ve haklı olan fakat adalet görmeyenin, memurun, işçinin, patronun, çiftçinin, esnafın, garibanın ve gurabanın dilisiniz. İşte siz olmazsanız bunların hiçbirinden haberimiz olmayacaktı.’ dedi.
İMKB Okulunun beyaz bayrak Sahip olduğunu söyleyen Okul Müdürü Kabaktepe, okulda yapılacak etkinliklere gazetecileri davet edeceğini söyledi.
Gazeteciler adına konuşan Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya ise, “Dar imkanlarla eğitim vermeye çalışıyorsunuz. Eğitim alanında büyük başarınız var. Beklenti yüksek bir okulun toplumda bir ismi varsa toplumun da en büyük ihtiyacı bilgi olan toplumun temel taşında sizler varsınız. Eğitim alanında yaptığınız başarıdan dolayı sizin nezdinde tüm öğretmenler kutluyorum.”dedi.
Başkan Kaya, gazetecilerin çok zor şartlar altında çalıştığını dile getirerek, ‘Mesleğimizin zorluğu ile birlikte sorumluluğu da ağır. Bu zorluğa katlanıyor, bu sorumluluğu hissediyoruz.’ diye konuştu.
Program, gazetecilere çiçek takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından son erdi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz