UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İMAM HATİP ORTAOKULUNDA Z-KÜTÜPHANESİ AÇILDI
    • 4 Mart 2019 - 07:59:36

Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında kurulan z-kütüphane (zenginleştirilmiş kütüphane) açılışı yapıldı.
Kadirli Şehit Mehmet Acar İmam Hatip Ortaokulunda Z-Kütüphane öğrencilerin faydalanması amacı ile okulun giriş kartında hizmete girdi.
Hizmete açılan Z-Kütüphanenin açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız ve Şube Müdürleri yaptı.
Açılış töreninde Eğitim Bir-Sen ilçe temsilcisi Mustafa Demirci,STK temsilcileri,okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler de hazır bulundular.
Milli Eğitim Müdürü Tapsız,Bakanlığımız tarafından desteklenen bu güzel projeyle çok kıymetli öğrencilerimiz hem teknolojiden faydalanacak hem de kitap ile iç içe olacaklar.

Öğrencilerimizin okuma kültürünün daha da geliştirilmesi amacıyla hizmete açılan kütüphanenin okulumuza ve ilçemize hayırlı olmasını diler, emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.Okul Müdürü İsmail Meltem de,
İçerisinde internet hizmeti olan, dijital kitap içerikleri ile zenginleştirilmiş (e-kitap, z-kitap), öğrenciye dilediği zaman destek vererek içerisinde temel eserleri de barındıracak z-kütüphaneler, bilgi teknolojisi sınıfları ile kütüphaneleri bir araya getirmektedir diyerek okulumuza hayırlı olsun ifadelerini kullandı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz