18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

İl Genel Meclis Üyesi Adayı Alkan’a yoğun ilgi

İl Genel Meclis Üyesi Adayı Alkan’a yoğun ilgi

KADİRLİ MESLEK YÜKSEK OKULU MÜDÜRÜ  DOÇ DR. BURAK KOCAOĞLU ÜÇÜNCÜ  KİTABINI ÇIKARDI.

KADİRLİ MESLEK YÜKSEK OKULU MÜDÜRÜ DOÇ DR. BURAK KOCAOĞLU ÜÇÜNCÜ KİTABINI ÇIKARDI.

ANDIRIN’DA PULMONER REHABİLİTASYON EĞİTİMİ

ANDIRIN’DA PULMONER REHABİLİTASYON EĞİTİMİ

İlk günden bu yana yangın sahasında olan ülkü ocakları takdir topladı
    • 3 Ağustos 2021 - 19:17:00

Osmaniye Merkez Kazmaca ile  Kadirli Karatepe ve Kızyusuflu Köylerinde etkili olan ve 4.gününde kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarına başlanan orman yangında birlik,beraberlik ve dayanışma damgasını vurdu.Orman  işletme Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri,Kadirli Belediyesi itfaiye ekiplerinin yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelen ekipler yangınlara ilk günden itibaren müdahale ettiler.Afad,Kızılay ve kadirli Belediyesi’nin yanı sıra bazı sivil toplum kuruluşları da Vatandaşın yardımına koşarak tam kadro sahadaydı.

Bunlardan biri de Kadirli Ülkü ocakları  olarak göze çarptı.Başkan Coşkun AKGÖLLÜ ve ekibi yangından etkilenen vatandaşların ilk günden itibaren yanlarındaydı.

Maddi ve manevi olarak mağdur vatandaşların yardımına koşan Ülkü  ocakları,MHP ilçe Teşkilatıyla sırt sırta vererek.yangın sahasında büyük bir dayanışma örneği vererek kamuoyunda da büyük takdir topladı.

Kadirli Ülkü Ocakları Başkanı Coşkun AKGÖLLÜ,
Ülkemizin bir çok noktasında ve aynı zamanda İlçemiz köylerinde meydana gelen orman yangınları sebebiyle yangından etkilenen vatandaşlarımıza yönelik MHP Kadirli İlçe Başkanımız Sayın Alptekin Uçmak öncülüğünde kalacak yer ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Ülkü Ocakları Kadirli İlçe Başkanlığı olarak ilk günden bu yana sahada olduk ve halen de  Sahadayız .Aynı zamanda doğada yaşam alanları katledilen canlılarımızın besin ve su ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz.Bizler Ülkü Ocakları olarak Yüce Türk milletinin her daim emrinde ve hizmetindeyiz. Cenab-ı Allah vatanımızı ve milletimizi korusun ifadelerine yer verdi.

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz