KADİRLİ’DE DEREYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLER VERİLDİ

KADİRLİ’DE DEREYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLER VERİLDİ

KADİRLİ’DE 18 MART  ŞEHİTLERİ ANMA  GÜNÜ YAPILDI

KADİRLİ’DE 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ YAPILDI

ŞEHİT VE GAZİ AİLERİNE İFTAR YEMEĞİ

ŞEHİT VE GAZİ AİLERİNE İFTAR YEMEĞİ

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

İlçe Spor Müdürü Bal Gazetecilerle Buluştu
    • 19 Ocak 2022 - 08:54:38

İlçe Spor Müdürü Bal Gazetecilerle Buluştu
Kadirli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yılmaz Bal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetecilerle yemekte bir araya geldi. Yemekte konuşan Bal; “gazetecilerin gününü içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadesini kullandı.
Kadirli İlçe Spor Müdürü Yılmaz Bal Kadirli’de görev yapan Yerel, Ulusal, İnternet Medya yöneticileri ve muhabirler ile yemekli toplantıda buluştu.
Kadirli Öğretmen evinde yapılan toplantıya Osmaniye Korkut Ata üniversitesi Kadirli İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Hamil Nazik yanında Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yılmaz Bal, Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya, Kadirlim Gazetesi Sahibi E. Yüksel İbicioğlu, Özgün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Demir, Kadirli Postası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hatice Kundakçı eşi Ethem Kundakçı, TRT Muhabiri Hanifi Dörtgöz, Anadolu ajansı Muhabiri ve Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Menderes Özat, Hatice Hazır, Kadirli Fm Sahibi Bülent Can ve Kadirli Gazetesi Muhabiri Mehmet Ali Kaya katıldılar.
Samimi bir ortamda geçen yemekte Kadirli’de spor üzerine görüş alış verişinde bulunuldu.
Gazetecilerin günlerini kutlayan Bal, “Kamuoyunun dünyada, ülkemizde ve Kadirli’de gerçekleşen olaylardan ve gelişmelerden haberdar olma hakkı için görev yapan gazetecilerin, demokratik ve şeffaf toplumun olmazsa olmazları arasında yer almaktadır” dedi.
Müdür Bal, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan ve aynı zamanda kamuoyunun vicdanını da temsil eden basın mensuplarının zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde görev yaptığını belirterek “gazeteciler toplumu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getiriyorlar şeklinde konuştu. “Ayrıca yerel basın mensupları, kamuoyunu aydınlatma görevlerinin yanı sıra bulundukları ilin sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif yönden gelişimine de büyük katkı sağlıyorlar, Toplumun bilgi akışı için zaman zaman tatil bile yapmayarak gece gündüz çalışan tüm basın emekçilerimizi; muhabir, yorumcu, televizyoncu, kameraman ve teknik personel konumunda çalışan kardeşlerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle kutluyorum.” diye ilave etti.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya ise gazeteciler adına sohbet havası içinde geçen yemekte bir araya geldikleri için
Kadirli İlçe Spor Müdürü Yılmaz Bal’a teşekkür etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz