KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

İLÇE EKONOMİ TOPLANTISI TİCARET VE SANAYİ ODASINDA YAPILDI.
    • 18 Eylül 2019 - 08:04:09

İçişleri Bakanlığının talimatıyla yapılan İlçe Ekonomi Toplantısı Kaymakam Ahmet ARIK başkanlığında Kadirli Ticaret ve sanayi odası Toplantı salonunda Oda, Borsa, OSB, Esnaf odaları başkan ve yöneticileri ile iş adamlarının katılımıyla yapıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantıda ilk sözü Ticaret ve sanayi odası başkanı Mehmet Han Yüksel alarak toplantıyla ilgili bilgiler vererek katılımcılara hoş geldiniz dedi.
Oda başkanlarının tek tek söz alarak odalarıyla ve sorunlarıyla ilgili bilgiler verdiği toplantıda, kayıt dışı esnaflar, ulusal marketlerin ilçe esnafına zararları, sebze halinin yenilenmesi, küçük sanayi sitesinin şehir dışına alınması, Turp ve ıspanak yıkama alanlarının daha sağlıklı ve güvenli hale getirilmesi, OSB nin ulaşım sorunu, ilçemizi dışa açan yol ağlarının daha güvenli hale getirilmesi, şehrin aydınlatmasının yetersiz olması dolayısıyla çekilen sıkıntılar başlıca gündeme gelen konular oldu.
Oda başkanlarının sorunları dile getirmesinin ardından söz alan kaymakam Ahmet ARIK, dile getirilen sorunların önemli olduğundan bahsederek hep birlikte elimizi taşın altına koyarak bu sorunların üstesinden gelecek konumda olduklarını, birlik ve beraberlikle şehri yaşanabilir, tarımda, sanayide, turizmde önemli girişimleri yapabilecek ve ilçe ekonomisini daha ileri yerlere taşıyabilecek gücün bulunduğunu, bununda siyasi ve etnik ayrışmaları bir kenara bırakarak birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşebileceğini söyleyerek katılımcıları ilçemizin ekonomik açıdan gelişimi için adım atmaya davet etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz