OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

İL KOORDİNASYON KURULU’NUN 2019 YILI 4. DÖNEM TOPLANTISI, VALİ COŞKUN BAŞKANLIĞINDA YAPILDI
    • 9 Ekim 2019 - 07:08:29

İl Koordinasyon Kurulu’nun 2019 Yılı 4. Dönem Toplantısı yapıldı. Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda Vali Ömer Faruk Coşkun başkanlığında yapılan toplantıya Bahçe Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Müfit Gültekin, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Balkaya, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları bölge ve il müdürleri katıldı.

Toplantının başında konuşan Vali Ömer Faruk Coşkun, “İlimizde 2019 yılında toplam proje bedeli 3 Milyar 642 Milyon 364 Bin 475 TL olan 182 adet proje üzerinde çalışmalar devam etmekte olup, bu projelere ayrılan ödenek miktarı 427 Milyon 616 Bin 234 TL’dir. 2019 yılı dönem sonu itibariyle 259 Milyon 220 Bin 663 TL harcama yapılarak %61 oranında nakdi gerçekleşme sağlanmıştır. 2019 yılında İlimizde gerçekleşen yatırımlar; Tarım, Turizm, Sağlık, Ulaştırma, Enerji, Eğitim ve Diğer Kamu Hizmetleri olmak üzere 7 temel sektörde toplanmaktadır. Bu sektörler içerisinde; en çok ödeneğin Eğitim Sektörüne, ardından Ulaştırma Sektörüne ve üçüncü olarak Diğer Kamu Hizmetleri Sektörüne ayrıldığı görülmektedir.”dedi.

Toplantının devamında; DSİ 6. Bölge Müdürlüğü, Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü, Adana Orman Bölge Müdürlüğü, T.C.D.D 6. Bölge Müdürlüğü, TEİAŞ 18. Bölge Müdürlüğü, Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro 12. Bölge Müdürlüğü, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, İl Özel İdaresi yetkilileri biten ve devam etmekte olan projeleri hakkında bilgi vererek, kendilerine yöneltilen soruları yanıtladılar.

Toplantının son bölümünde, katılım ve katkıları nedeniyle herkese teşekkür eden Vali Ömer Faruk Coşkun, toplantının ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederek toplantıyı bitirdi.

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz