OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

İL KOORDİNASYON KURULU VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI
    • 13 Temmuz 2020 - 05:23:44

İl Koordinasyon Kurulu’nun 2020 Yılı 3. Toplantısı yapıldı. Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda Vali Dr. Erdinç Yılmaz başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları bölge ve il müdürleri katıldı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, toplantının ilimiz için hayırlara vesile olmasını dileyerek toplantıyı başlattı.

Toplantının devamında; Osmaniye Belediyesi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, İlbank A.Ş. Adana Bölge Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro 12. Bölge Müdürlüğü, MTA Doğu Akdeniz Bölge Müdürlüğü, TEİAŞ 18. Bölge Müdürlüğü, Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, DSİ 6. Bölge Müdürlüğü, Adana Orman Bölge Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 7. Bölge Müdürlüğü, Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü, T.C.D.D 6. Bölge Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Organize Sanayi Müdürlüğü yetkilileri biten ve devam etmekte olan projeleri hakkında bilgi vererek, kendilerine yöneltilen soruları yanıtladılar.

Toplantının son bölümünde, katılım ve katkıları nedeniyle herkese teşekkür eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Özellikle bütün arkadaşlarımızdan şunu istiyorum; projelerimizi zamanında bitirelim, hatta zamanında önce bitirme gayreti içerisinde olalım. Kurumlarımız, başlanmayan ve yarıda kalan projelere neden başlanamadığı ya da neden bitirilemediğini takip etsinler ve mutlaka bilgi versinler. “dedi. Tüm kurumların koordine halinde olması gerektiğini vurgulayan Vali Yılmaz, “Toplantımızda koordinasyonu sağlıyoruz evet ama koordinasyonu alanda da sağlamamız lazım. Bunun için de hepimiz ulaşılabilir olmalıyız. Ben her zaman ulaşılır olacağım, istediğiniz zaman bana ulaşabileceksiniz, sizler de her zaman ulaşılabilir olmalısınız. ”dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz