OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

İKİ KARDEŞİ DE TEBRİK EDİYORUZ
    • 7 Ağustos 2020 - 06:56:17

Kadirli Doğumlu İki Hemşehrimiz Sümbül Kardeşlerden İkisi De Doktor, İkisi De Dahiliye Uzmanı, İkisi De Akademisyen.
Kardeşlerden Büyük Olanı Prof. Dr. Ahmet Taner; Ortaöğrenimini Adana Anadolu Lisesi ve Adana Fen Lisesinde Tamamlamasını Müteakip Girdiği Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesini Başarı İle Bitirerek 2003 Yılında Tıp Doktoru Unvanını Kazanmıştır. Dahiliye Uzmanlığını Yine Aynı Fakülteden, Tıbbi Onkoloji Yan Dal Uzmanlığını İse Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesinden Almıştır.2015 Yılında Doçent ve 2020 Yılında Profesör Olmuştur. Halen Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezinde Görev Yapmakta Olup, Yayınlanmış Pek Çok Akademik Yayını Bulunmaktadır. Ayrıca Birçok Uluslararası Klinik Faz Çalışmasında Aktif Araştırmacı Olarak Yer Almaktadır.
Kardeşlerden Küçük Olanı Doç.Dr. Hilmi Erdem İse İlk, Orta ve Lise Eğitimini Adana’da Tamamlamıştır. 2011 Yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden, 2015 Yılında Aynı Fakültenin İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı’ndan Mezun Olmuş ve İç Hastalıkları Uzmanı Doktor Unvanını Almıştır. 2016-2018 Yılları Arasında Adana Devlet Hastanesi ve Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde Zorunlu Hizmette Bulunmuştur. 2020 Yılında Doçent Olmuştur. Halen Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Adana Tıp Fakültesi, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda Görev Yapmaktadır.
Yalnızca Akademik Özelliklere Değil Yardımseverlik ve Alçak Gönüllülük Gibi Erdemlere De Sahip Olan ve Bizleri Gururlandıran Bu İki Saygıdeğer Hemşehrimizi Kutluyor, Çalışmalarında Başarılar Diliyoruz.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz