ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

İçdemir ailesinden Başkan Tarhan’a tam destek
    • 8 Şubat 2019 - 08:16:34

MHP’den Belediye Başkanı A. Adayı ve Osmaniye Yolu esnaflarından Bayram İçdemir, coşkulu kalabalıkla düzenlediği toplantıda, Kadirli Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer Tarhan’a tam destek sözü verdi.

İçdemir, Cengiz Topel Mahallesi’ndeki evinin önünde düzenlediği toplantının açılışı konuşmasında, ailesi, sevenleri ve dostlarıyla 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan’a yol arkadaşı olmak istediğini söyledi.

Kadirli tarihinde başarılı çalışmalarıyla üst üste iki dönem belediye başkanlığını kazanan Ömer Tarhan’ın ustalık dönemi için hep birlikte destek vereceklerini belirten İçdemir, “”Siyasi hareketin başında, Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Parti ve ben diyen, ülkesinin ve milletinin menfaatlerini her zaman ön planda tutan hareketin liderinden, adaylarına kadar en temiz kadroyla milletimizin önündeyiz. 31 Mart’tan Belediye Başkanımız sayın Dr. Ömer Tarhan’a yol arkadaşı olarak Kadirlimize hizmet etmek için yola çıktık. Kadirli’ye yaptığı başarılı hizmetlerin devam etmesi için Allah izin verirse hep birlikte Belediye Başkanımız sayın Dr. Ömer Tarhan’a tam destek vererek seçimleri kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Kadirli Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkanı Adayı Dr. Ömer Tarhan ise konuşmasında 10 yılda yaptığı çalışmalar ve yapacakları projelerle ilgili bilgiler verdi.

Kadirli Belediyesi’nde İstikrarın devamı için destek isteyen Başkan Tarhan, “Yaptığımız çalışmalarla tekrar huzurunuza geldik. Kadirlimiz için yeni projelerle desteğinizi istiyoruz. İçerisinde kütüphanesinden konferans salonuna Kadirli’nin en büyük Camisini, külliyesini yapacağız. Görev yaptığımız 10 yılda çok önemli hizmetleri Kadirlimize kazandırdık. Kazandırmaya da devam edeceğiz inşallah. Şeffaf bir belediyecilikle hizmet veriyoruz. Allah izin verirse gelir ve giderimizi herkesin göreceği şekilde hizmet binasına asacağız. Veremeyecek hiçbir hesabımız yok. Biz Kadirli’nin derdi ile dertleniyoruz. Allah’ın izniyle Kadirli’nin bütün sorunlarını birlikte çözeceğiz. Ustalığımızı herkesin görmesi için 31 Mart’ta destek istiyoruz. Böyle güzel bir toplantıya ev sahipliği yapan değerli dava arkadaşımız Bayram İçdemir’e ve toplantıya katılanlara çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz