“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Hedefimiz: Daha Yaşanılabilir Bir Andırın…
    • 15 Kasım 2018 - 07:08:34

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinden çıkarak İngiltere’de kurduğu şirketle başarısından söz ettiren İş İnsanı Ayşegül Doğan, memleketine dönerek Ak Parti Andırın Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Andırın’ı her yönüyle üst seviyelere çıkartacak 42 projesiyle hemşerilerine hizmet etmek isteyen Doğan’a Andırın’dan destek seli geldi.

Sağlık alanında Laborant olarak 15 yıl görev yaptıktan sonra ailesiyle birlikte 10 yıl önce İngiltere’ye giden İş İnsanı Ayşegül Doğan bir yandan şirket kurup Andırın’dan çıkan bir Türk kadınının başarı hikayesini yazarken diğer taraftan da eğitimine devam etti. İngiltere’de Brighton Üniversitesi Biyoloji alanında lisans diplomasını alan Doğan aynı üniversitenin Ekonomi bölümünde de son sınıf öğrencisi. Aralık ayında ikinci diplomasını almayı bekleyen Doğan memleketine dönerek Aday Adaylığı için resmi müracaatını yaptı.

Aday Adaylığı müracaatını önceki gün Ak Parti Andırın İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran, SKM Başkanı Abdulkadir Kayıran ve Kadın Kolları İlçe Başkanı Şerife Sarı’ya teslim eden Doğan, partisinin ilçe teşkilat başkanlarının iyi dileklerinden dolayı teşekkür etti.

Kısa sürede azmiyle büyük bir mesafe kat eden Doğan sahaya inerek çalışmalarına hız verdi. Andırın’ın cadde, sokak ve kırsal mahallelerinde hemşerilerini ziyaret etmeye başlayan Ak Parti Andırın Belediye Başkan Aday Adayı Ayşegül Doğan vatandaşın teveccühü karşısında da mutlu oldu. Hemşerileriyle tek tek ilgilenerek Andırın’a yapacakları projeleri anlatan Doğan, “istişareye önem veren biri olarak, inşallah bu kutlu görev bize tevdi edildiğinde hemşerilerimizle birlikte Andırın’ımızı daha üst seviyelere getireceğiz.” Dedi.

Oluşturduğu bir birinden önemli 42 projeyle Andırın’ın geleceğini değiştirmek isteyen Doğan her kesimden oy alabilecek bir isim olarak da öne çıktı. Azmi ve donanımıyla dikkat çeken Doğan aday adaylığı için şu açıklamalarda bulundu; “Her taşında medeniyetlerin izlerini taşıyan Andırın, her hizmetin en kalitelisine, en iyisine layıktır. Geleneğimize sahip çıkıp modern imkanları sonuna kadar kullanacağız. Proje ve stratejilerimizi Andırınlı hemşerilerimizle kararlaştırarak ve birlikte planlayarak uygulayacağız.

Hedefimiz; işsizlik sorunu olmayan, özel ve kamu yatırımlarının bir biri ardına yükseldiği, turizm alanında söz sahibi, konut sorununun olmadığı, gelişen, değişen ve insanıyla yaşam refahının üst seviyelere çıktığı bir Andırın hayalimiz var. Bilindiği üzere hayal olmayan hiçbir şey gerçeğe dönüşmez. Partimizin yol haritasıda budur. Bugün Cumhuriyet döneminden bu döneme kadar yapılmayanları Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki bu kutlu harekat yaptı. Millet hareketi olan partimiz önce hayal etti sonra da gerçeğe dönüştürdü. Bizde Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğini ilçemize de getirmek istiyoruz.”dedi.

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz