SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Haydi Kadirli “Destek Zamanı”
    • 4 Nisan 2020 - 17:11:10

Ülkemizi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında Kadirli’de de ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmaları devam ediyor.
Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası gibi gönüllü hayırseverlerin destekleri ile yardım çalışmaları başlatıldı.
İlçemizdeki yardım çalışmasına ilk desteği veren Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, bağış makbuzunu Kadirli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) yetkililerinden aldı.
Nakdi ve ayni yardımda bulunacak gönüllü bağışçıları Kadirli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na (SYDV) destek vermeye davet eden Kaymakam Arık, “Yardım kampanyasının yapılma amacı belediyelerin, kamu kurum ve kuruluşlarının STK’ların ve hayırseverlerin münferit olarak verdikleri yardımların mükerrerliğe sebep oluşturmasını engellemektir. Gerek salgın hastalık dolayısıyla gerekse de mübarek üç ayların içerisinde hayırseverlerin, yardımlaşma duyguların üst seviyede olduğu bu dönemde, ihtiyaç sahiplerine adaletli bir şekilde ve kendilerini rencide etmeden dağıtılması planlanmıştır.” dedi.
Kaymakam Ahmet Arık, nakdi yardımlarla SYDV tarafından hazırlanacak gıda kolilerinin İçişleri Bakanlığınca Kadirli Kaymakamlığı bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını hatırlatarak, destek vermek isteyenlerin aşağıdaki banka hesap numaralarından bağışta bulunabileceklerini kaydetti:
Ziraat Bankası – TR 26 0001 0003 1230 1477 5750 04

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz