“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Hatice Bahar Aday olduğunu Açıkladı
    • 18 Kasım 2020 - 20:27:41

Osmaniye Merkez Alibeyli Mahallesi’nde yapılacak olan Muhtarlık seçiminde Hatice Bahar, aday olduğunu açıkladı.
Alibeyli Mahalle Muhtarı Hülya Önal’ın sağlık sorunları nedeniyle istifa etmesinin ardından, boşalan bu görev için yeniden seçimlerin yapılacak olması nedeniyle Adaylar da ortaya çıkmaya başladı.
Mahallesi’nde Muhtar olarak göreve talip olduğunu belirten Hatice Bahar; “Değerli arkadaşım Hülya Önal Muhtarlık için aday olduğunda, ‘Alibeyli Mahallesine Kadın eli değecek’ sloganı ile göreve talip olmuştu. Ben de arkadaşımın bıraktığı yerden başlamak üzere, ‘Kadın eli değen Alibeyli Mahallemize Bahar gelecek’ sloganı ile aday olduğumu açıklamak istiyorum”dedi.
Covid-19 salgını nedeniyle yapılma tarihi belirlenmeyen Muhtarlık ara seçim tarihinin açıklanması ile birlikte Adaylığa hazır olduğunu belirten Hatice Bahar, “Her başarılı erkeğin yanında bir Kadın olduğu kadar, her başarılı bir Kadının da yanında Erkeği vardır” düşüncesinden hareketle, adaylığını açıkladığını ve eşinin de desteği ile bu görevi başaracağına inandığını vurguladı.
Alibeyli Mahallesi Muhtar Adayı Hatice Bahar yaptığı yazılı açıklamada; “ 1974 doğumlu ve Lise mezunu, Evli ve 3 çocuk annesiyim. Eşimle birlikte 18 yıl kendimize ait Bahar gıda ve market işletmeciliği yaptım. Reklam Ajansı ve Doğum günü kutlama evi çalıştırdım. İşçi ve işverenliğin içinden geldim. Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) Yönetim kurulunda Genel Sekreter olarak görev yapmaktayım. Kültürel ve sanatsal etkinliklerin içerisinde, kamu kurum ve kuruluşları ile sıcak ilişkiler içerisinde bulunan biriyim. Bana bu görevin verilmesi halinde, ‘Mahallemize Bahar gelecek’ sözlerimin arkasında olacağımın bilinmesini ve takip edilerek sorgulanmasını bekleyen olacağım. Sorgulayan, sorunların çözümünü arayan ve yaşadıkları Mahalle’sinin gelişmesi için hangi adaya inanıyorlarsa, o arkadaşımızı tercih etmeleri olayında seçmenlerimizin sağduyularına güveniyorum. Kültürel anlamda kentimizin en önemli Mahallesi’nin Muhtar adayı olduğumun bilincindeyim. Bu bilinç ve anlayış içerisinde; önce Mahallemiz, Osmaniye’miz olmak üzere Kadın eli yumuşaklığı ile Alibeyli Mahallemizin, sağlıklı ve huzur içerisinde yaşamasını sağlamak üzere, seçmenlerimizin de olurlarını alarak görev almak istiyor, şimdiden teşekkür ediyorum”diye konuştu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz