UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Hafızlık eğitimi alan öğrencilere hediye
    • 8 Temmuz 2019 - 07:25:08

Osmaniye’de, hafızlık proje sınıflarında eğitim gören öğrencilerimize Kur’an-ı kerim hediye edildi. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığınca örgün eğitime devam eden öğrencilerin aynı zamanda hafızlık yapabilmesine imkan sağlayan proje kapsamında, Osmaniye İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortak çalışma sürdürülüyor.

Bu kapsamda 2019-2020 yıllarında projeye sınavla seçilen öğrenciler, iki haftalık yoğun bir eğitim sürecinden sonra yeterli düzeyde Kuran-ı Kerim okuyabilecek seviyeye geldikleri kaydedildi. Osmaniye İl Müftülüğü tarafından Müftü Bestami Aksu ve Şehit Hüseyin Cengiz Kuran Kurslarında eğitim gören proje öğrencilerine, Kuran-ı Kerim hediye edildi. İlk hafız mezunlarını veren proje, Eylül ayından itibaren Şehit Hüseyin Cengiz İmam Hatip Ortaokuluyla beraber hafızlık eğitimine devam edileceği bildirildi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz