UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Hacı Bayram Veli Üniversitesinde Mülki İdarede Akademi Geleneği söyleşisi
    • 16 Aralık 2022 - 07:57:08

Hacı Bayram Veli Üniversitesinde Mülki İdarede Akademi Geleneği söyleşisi
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz ve Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Hacı Bayram Veli Üniversitesinde Mülki İdarede Akademi Geleneği söyleşisinde öğrencilerle bir araya geldi.Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz ve Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Hacı Bayram Veli Üniversitesinde Mülki İdarede Akademi Geleneği söyleşisinde öğrencilerle bir araya geldi.Hacı Bayram Veli Üniversitesi 100. Yıl Konferans Salonu’nda düzenlenen söyleşiye, eski adı Gazi Üniversitesi olan okulun mezunları Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz ve Tokat Valisi Numan Hatipoğlu katıldı.

Söyleşinin açılışında konuşan Hacı Bayram Veli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fırat Purtaş, etkinliğin, öğrenciler için ilham kaynağı olacağını, kariyer planlamalarına yol göstereceğini ifade etti.Öğrencilerle tecrübelerini paylaşan Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, öğrencilik yıllarında kaymakamlık mesleğinin en büyük hayali olduğunu, yoğun çalışarak bunu başardığını söyledi.Yılmaz, öğrencilerin de hayallerinin peşinden giderken karşılaştıkları her türlü engeli daha fazla çalışarak aşacaklarını belirterek “Hiçbir şeyden nefret etmeyin, doğayı sevin, insanı sevin, vatanı sevin, bayrağı sevin, sevgi ile yaklaştığımızda aşılmayacak hiçbir engel yoktur.” dedi.Üniversitenin, mezunlarını tüm ideallerine ulaştıracağına inandığını dile getiren Vali Yılmaz, “Bu üniversite çok seçkin bir üniversite, bu üniversitede okumak, öğrencisi olmak gurur verici.” diye konuştu.Valilik görevinin, vatana hizmet konusunda kendisine önemli bir misyon yüklediğini anlatan Yılmaz, “Mülki idare amirliği, bir duruş, bir devlet adamlığı kazandıran çok önemli bir meslek. Mülki idare görevini yapabilen bir kişinin yönetemeyeceği bir kurum ve kuruluş olamaz.” ifadelerini kullandı.Erdinç Yılmaz, bu üniversitenin geleneğinde dostluk, dayanışma ve kardeşlik barındırdığını, öğrencileri vatan, bayrak sevgisiyle yetiştirip millete hizmet etme gururunu yaşattığını kaydetti.Öğrencilik yıllarındaki anılarını paylaşan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu da “Okulumuz kimlik veren bir okuldur, mezun olan kişiye bir karakter veriyor, yön çiziyor. Bu anlamda çok kıymetli bir okul. Çalışmak, çabalamak başlı başına bu okulun bize kattığı en büyük özelliklerden biri.” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz