SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

GÜRSOY “ AK PARTİ’NİN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA KADİRLİ’Yİ TANIŞTIRACAĞIZ”
    • 11 Kasım 2018 - 10:21:40

Kadirli Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Gürsoy adaylığını resmen açıkladı.
Ak Parti İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Oruç, Gençlik Kolları Başkanı Levent Çolakça, Kadın Kolları Başkanı Leyla Tekerek, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Aday Adayları ile kalabalık bir partili katıldı.
İlçe Başkanı İsmail Oruç yaptığı konuşmada her zamankinden daha fazla birlik beraberlik içerisinde olmamız gereken bir süreçten geçiyoruz diyerek “ Önce partimizi kapatmaya çalıştılar. Sonra geziyi bahane ettiler. İhtilal yapmaya çalıştır. Biz öyle bir milletiz ki Peygamber efendimizin hadislerine mazhar olmuş bir millet olarak dim dik ayakta duracağız. Bayrak inmeyecek ezan susmayacak. 2000 yılından önce IMF kapısında nöbet tutuyorduk. Neden? IMF bize para versin diye kapılarda bekliyorduk. Şimdi IMF’ye borcumuz kalmadı. IMF’ye para bile veriyoruz. Kendi silahlarımızı kendimiz üretmeye başladık. Eskiden kumandalar Amerika’nın elindeydi şimdi ise bizim elimizde. Bizler daha çok çalışacağız ve Belediyeyi birlik beraberlik ile alacağız. Genel merkezimiz kimi aday gösterirse onunla yanında olacağız, onunla birlikte yürüyeceğiz ve başaracağız” diyerek, aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum dedi.
Sloganlar eşliğinde kürsüye gelen Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Gürsoy, Ak Parti’nin kuruluşunda büyük bir mücadele verdiklerini söyleyerek şunları kaydetti;
“ Bir ağabeyim tavsiyesi ile Ak Parti’nin kurucular kurulu üyesi oldum. Bu süreçlerde çok zorluklar çektik. Kapılar yüzümüze kapandı. Biz mücadelemize yılmadan devam ettik. Nihayetinde Partimiz Başarıya ulaştı. Bizlerde aday adayı olduk. Kısmet olmadı. Ama biz durmadık sizlerden kopmadık ve yine karşınızdayız. İlçemizin ve halkımızın sorunlarını çözmek için yola çıktık. Biz hizmet için varız dedik. Kadirlimizin su sorununu çözmek için varım. Ulaşım sorununu çözmek için Arapbahçe mevkine Köprü yapmak için varım. Halkımızın bize desteği sürdükten sonra bizler de Hizmet aşkıyla sizleri kucaklayacağız. Ak Parti Belediyeciliğini Kadirli ile tanıştıracağız. Bu dava da yılmak yok. Teşkilatımızın emrinde çalışmaya devam edeceğiz. Biz Kadirli’yi seviyoruz, Kadirli insanlarını seviyoruz. Hizmet etmeyi seviyoruz. Hizmetlerin en güzelini Rıza-yi İlahi giden yol olduğunu biliyor ve onun için bu göreve talip oluyorum. Bugün buraya gelerek bizlere güç veren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Durmak yok yola devam” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz