“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

GÜRLEK “GÖNÜLDEN HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM “
    • 9 Aralık 2018 - 09:45:02

İlçenin en geniş aile fertlerinden  olan kişiliği,dürüstlüğü ve yapıcılığı bilinen iş adamı Murat Gürlek, 31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçiminde Kadirli   Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.Gürlek,adaylık başvuru evraklarını  parti binasında İlçe başkanı Mehmet Akif Ortak’a teslim etti. 31 Mart 2019 Tarihinde Mahalli İdareler Seçimlerinde Mensubu Olmaktan Her Zaman Onur Duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinden Kadirli Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Oldum diyen Gürlek,  Çocukluğumdan beri gönül bağım olan Milliyetçi Hareket Partisin’den Allah’ın izniyle belediye meclis üyeliği için aday adaylığı başvurumu yaptım.

Kadirli’de hizmeti  en iyi şekilde temsil etmek için yola çıktım. Hizmet bir  gönül işidir.  Bizler  ülkücü hareketin içerisinde öğrendiğimiz   temel ilkelerden birisi de  budur, davamıza,ilçemize  ve ülkemiz için gönülden hizmet etmektir.İlçemize  ve çok değerli hemşehrilerimize en iyi hizmeti  vermek adına  elimi taşın altına koymaya karar verdim.     Sefer bizden, zafer yüce Allah’tandır.   ifadelerini kullandı.

İlçe başkanı Ortak’da,  31 Mart yerel seçimlerinde  partilerinden  Belediye meclis aday adayı olan  Murat Gürlek’ hayırlı olsun diyerek başarılar diledi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz