ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

GENÇ TÜRKİYE KONGRESİ YAPILDI.
    • 19 Şubat 2019 - 06:41:04

 

LİSELİ TÜGVA’LILAR KONGREDE BULUŞTU.

Türkiye Gençlik Vakfı Osmaniye Lise Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Genç Türkiye Kongresi isimli program farklı liselerden yüze yakın lise öğrencisinin katılımıyla hafta sonu TÜGVA Osmaniye İl Temsilcilik binasında gerçekleştirildi. Her yıl düzenli bir şekilde yapılan Genç Türkiye Kongresi liseli gençlerin kendi fikirlerini savundukları ve tartıştıkları bir çalıştay olarak düzenlendi.
Konuyla alakalı açıklama yapan Türkiye Gençlik Vakfı Osmaniye İl Temsilcisi Av. Talha Akif Gürbüz vakıf olarak bizim amacımız gençlerimizin düşünmesini araştırmasını ve tartışmasını sağlamaktır. Bu proje hem daha önceden belirlenmiş olan eğitim, hukuk siyaset, iletişim, teknoloji, gibi konularda gençlerimizi araştırmaya, düşünmeye, yazmaya ve özgüvenini ortaya koyarak tartışmaya sevk etmiştir hem de farklı liseden gençlerin bir araya gelmesine ön ayak olmuştur. Projenin ilk etabını Osmaniye’de temsilcilik binamızda gerçekleştirdik ve projemizin 2. Basamağı ise tüm Türkiye’den liseli gençlerin katılacağı makale ve video paylaşımları ile İstanbul’da genel merkezimizde yapılacaktır ve bu kongrede dereceye giren gençlerimize ödül olarak yurtdışında dil eğitimi veya yurtdışı gezisi verilecektir, dedi.
Konuyla alakalı açıklama yapan TÜGVA Osmaniye Lise Koordinatörü Mustafa Sarıaslan ise Osmaniye’de böyle güzel bir projeyi hayata geçirmekten mutluyuz bizler lise koordinatörlüğü olarak gençlerimizi sosyal, kültürel ve fikirsel sahada yalnız bırakmamaya gayret gösteriyoruz İnşallah inanıyoruz ki Türkiye bazında da ilimizden bizi temsil edecek ve dereceye girecek kardeşlerimiz çıkacaktır. Bİzler her daim kardeşlerimizin yanındayız çünkü biz Türkiye Gençlik Vakfı’yız dedi.
Yapılan kapanış programı ve sertifika töreninin ardından çalıştay sona erdi

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz