ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

 GENÇ ÇİFTÇİ DESTEĞİ HAYATLARINI DEĞİŞTİRDİ
    • 9 Kasım 2018 - 07:39:42

 Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Devletten aldığı genç çiftçi projesi ile kurduğu serada üretim yapan  evli ve 3  çocuk annesi  Havva Karaüce, çalışma azmiyle ilçede örnek gösteriliyor.
İlçeye bağlı Kızyusuflu  köyünde, Devletten aldığı  30 bin lira hibe destekle kurduğu 500 metrekarelik serada domates yetiştiren  Karaüce, ürününü yetiştirmesinin  yanı sıra, seranın tüm bakımını bizzat kendisi yapıyor.Kadirli ilçe tarım müdürlüğü ziraat mühendislerinden de teknik destek alan Karaüce şimdilerde işinin tam uzmanı oldu.

O ŞİMDİ BAŞARILI BİR İŞ KADINI

Ev hanımı Karaüce,giden yıl düzenlenen seracılık kursuna da katılarak eğitimin ardından kolları sıvamış ve   emeğinin karşılığını alarak geçtiğimiz yıl aile  bütçesine 15 bin liralık bir gelir sağlamıştı. Karaüce bu yıl aynı seradan  18 bin liralık gelir hedefliyor.Organik olarak yetiştirdiği domatesler  ise 3.5 liradan alıcı buluyor.

Genç girişimci Karaüce,bu projeyle hayatımızda önemli değişiklikler oldu.insanın kendi parasını kazanması emeğinin karşılığını alması beni ve ailemi çok mutlu ediyor.Aile bütçemize önemli bir gelir sağlıyoruz.Tüm bayanlara bu tür projeleri tavsiye ediyorum.İnsan azmettikten sonra başaramayacağı hiçbir iş yok dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz