KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

GAZETECİLERDEN TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET
    • 18 Kasım 2021 - 08:08:03

Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Muzaffer Yüksel Kaya öncülüğünde Kadirli Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.
Kadirli Ticaret ve Sanayi Odası başkanı, ilçemizin önemli iş insanlarından Mehmet Han Yüksel‘in ev sahipliğinde muhabbet ortamında geçen ziyarette Kadirlinin sorunları ve Kadirli Ticaret ve Sanayi Odasının etkisi masaya yatırıldı.
Ziyarette Kadirli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri Fevzi Temel, İdris Nacar ve Seyyid Şekeroğlu, Genel Sekreter Şinasi Demiralay ile gazeteciler TRT Muhabiri Hanifi Dörtgöz, AA Muhabiri Menderes Özat, İbrahim Ethem Kundakcı, Fatih Balcılar ve Mehmet Ali Kaya katıldılar
Kadirlimizde sanayi ve ticaretin gelişmesi için gece gündüz çalıştıklarını projeler ürettiklerini belirten Kadirli Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mehmethan Yüksel, kadirli için yapılacak çalışmalar içinde ellerini her zaman taşın altına koymaya hazır olduklarını söyledi.
Esnafımıza ve sanayicimize katkı sunacak her çalışmada olduklarını ve bundan sonra da olacaklarını belirten Mehmethan Yüksel, İlçemizin gelişmesi için yol probleminin muhakkak aşılması gerektiğini, esnafımızın önünün açılması için çalışma yaptıklarını, Bunu için daha önce Ticaret odası olan odayı Ticaret ve Sanayi Odası yaptıklarını, pandemi döneminde ilçemiz esnafına 260.000.00 TL nefes kredisi desteği sağlandığını belirterek çeşitli ziyaretlerle sorunların aşılması için görüşmelerde bulunduklarını söyledi.
En büyük hayalinin birinin de Kadirli Organize Sanayi Bölgesine Teknik ve Mesleki Lise yapılması olduğunu belirten Yüksel ziyaret dolayısıyla misafirlerine teşekkür etti.
Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya’da Evsahipliği ve Kadirli gündemi dolayısıyla Mehmet Han Yüksel’e teşekkür etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz