SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Gazeteci Ersin Şimşek’e Önemli Görev
    • 5 Aralık 2022 - 08:10:33

Gazeteci Ersin Şimşek’e Önemli Görev

 

Meslektaşımız Şimşek’e Önemli Görev.

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu’nda Sabır Gazetesi imtiyaz sahibi Ersin Şimşek’e önemli görev verildi.

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu’na üye olan Antalya, Alanya, Burdur, Isparta, Hatay, İskenderun, Osmaniye, Kahramanmaraş, Mersin Gazeteciler Cemiyetleri ile Akdeniz Gazete Sahipleri Derneği ve KKTC Turizm Yazarları Derneği Başkanı ve delegeleri seçimde sandık başına gitti.

Genel kurulda Gaye Coşkun güven tazeleyerek yeniden genel başkan seçildi.

ERSİN ŞİMŞEK BASIN SÖZCÜSÜ OLDU

Düziçi’nde faaliyet gösteren gazetecilerle bir arayan gelen AGF’nin yeni yönetim kurulu üyesi Ersin Şimşek, konu hakkında değerlendirmede bulundu.

 

Şimşek, “Bu görevlendirme şahsım ve Osmaniye için oldukça iyi bir durum. İlimiz ve Akdeniz Bölgesi için mesleğimiz adına iyi çalışmalarda bulunacağız.

Gazeteci, haberlerin ve gerçeklerin duyurucusu, bilginin yayıcısıdır. Gazeteci ikna etmeye ya da bilgilendirmeye çalışabilir, ancak gazeteciliğin amacı her şeyden önce okuyucunun ya da izleyicinin ne olduğu, ne olabileceği ve ne olması gerektiği konusunda fikir sahibi olmasını sağlayarak toplumun bir bütün olarak mevcut ya da gelecekteki olaylar hakkında akıllıca kararlar almasını sağlayan kişidir.

Bu yüzden Temel amaçları bilgi toplamak, araştırmak ve bu bilgileri adil ve tarafsız bir şekilde haberleştirmek isteyen arkadaşlarımızın her zaman yanında olacağız ifadelerini kullandı.

 

Mıhçıoğlu pastanesinde bir araya gelen Gazeteciler Demirören Haber Ajansı muhabiri ve Şeker Haber Gazetesi Kamil Şeker, Düziçi Havadis Gazetesi ve Tıraş Matbaası Sahibi Fahri Tıraş, Manşet Gazetesi Ve Keleş Matbaası Sahibi Abdurrahman Keleş, Gündem TV yöneticisi ve Çukurova Eğitim kurumları Müdürü Onur Uludağ, İhlas Haber Ajansı Düziçi Muhabiri, Düziçi Farsak TV yönetim kurulu başkanı, Cebeli bereket gazeteciler cemiyeti üyesi Merden İslah, AGF yönetim kurulunda yeni göreve gelen Ersin Şimşek’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz