SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

FEN LİSESİNDE ERASMUS PROJESİ TANITILDI
    • 5 Aralık 2018 - 09:00:55

Başarılarıyla Kadirli’de ön plana çıkan Fen Lisesinde “Inclusion by Sports (Sporla Kaynaştırma)” AB hibe destekli KA229 Stratejik Ortaklıklar okul projesinin tanıtımı okul Müdürü Turgay Eriş’in başkanlığında okulun toplantı salonunda yapıldı.
Projenin tanıtım toplantısına, ilçe Kaymakamı Tamer Orhan,Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Kılıç,Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız,şube müdürleri Fehmi Haytaoğlu, Kasım Kocabaş,Gençlik Hizmetleri ve spor ilçe müdürü Yılmaz Bal ve bazı okul yöneticileri ile öğrenciler katıldı.
Kadirli Fen Lisesi Erasmus okul Eğitimi kapsamında Ingilizce öğretmeni Ümit KAÇIRA’nın koordinatörlüğünde yürütülen “Inclusion by Sports (Sporla Kaynaştırma)” AB hibe destekli KA229 Stratejik Ortaklıklar okul projesi ayrıntılarıyla katılımcılara anlatıldı.

Romanya ve Bulgaristan’ın ortak olduğu proje 2018-2020(Ağustos) yıllarını kapsıyor.Bu süre içerisinde de ortak okullardan öğrenci ve öğretmen değişimleri yapılacak. Proje koordinatörü Ümit KAÇIRA “AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı(Ulusal Ajans) hibe destekli projemiz, 2018 Mart ayında müracaatımızın ardından Eylül ayında sonuçlanmış ve hibe desteği almayı başarmıştır”. “Inclusion by Sports” adlı proje çocukları teknolijik aletlerden uzaklaştırma amacıyla hazırlanmıştır dedi.

Okul Müdürü Turgay Eriş’de, projeyle Türkiye’nin Eğitim sistemine bir değer katmak istediklerini dile getirerek, paydaşlarımızla iş birliği yapmak, iyi örnekleri paylaşmak adına projeyi önemsiyoruz. farkındalığının artmasına önemli katkılar sağlanmasını ve proje hedeflerine ulaşmayı temenni ediyorum.Eriş, ayrıca öğrencilerin vizyon kazanmak açısından yurt dışı deneyiminin okul yaşamından sonra iş hayatında da büyük avantajlar sağlayacağını sözlerine ekledi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz