“Evinin Sultanları Bayan Voleybol Turnuvası” başladı
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünce ev hanımları ve çalışan kadınların spora teşvik edilmesi amacıyla hayata geçirilen “Evinin Sultanları Bayan Voleybol Turnuvası”nın Osmaniye ayağı başladı.
Turnuvaya kamu kurum ve kuruluş, sivil toplum örgütü ile siyasi partilerin oluşturduğu 20 takım katılıyor.
Tosyalı Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvanın açılış seremonisi, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Takımların geçiş seremonisinin ardından müsabakalara geçildi. 29 Nisan’a kadar sürecek müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara ödül verilecek.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- Yeni Atanan Doktorlar Hasta Kabulüne Başladı..
- kaçak sigara üretimi yapan şahıs yakalandı
- KAYMAKAM BAKIR “BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ”
- HAYVAN BARINAĞINDAKİ CAN DOSTLARIMIZ SAHİPLENDİRİLİYOR
- BAŞKAN TARHAN’DAN JANDARMA KOMUTANINA ZİYARET
- OKÜ REKTÖRÜ TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİİ A.Ş.’DE İNCELEMELERDE BULUNDU
- TÜRK KIZILAY YENİ CAMİDE ÇORBA İKRAMI YAPTI
- 77 YAŞINDA “GÖNÜL KUŞU” ADLI İLK ŞİİR KİTABINI ÇIKARDI..
- çeşitli suçlardan aranan 9 şüpheli tutuklandı
- BAL LİGİNE BİR ADIM KALDI
