SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

ERBAKAN ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE OSMANİYE’DE ANILDI 
    • 28 Şubat 2019 - 18:35:39

 Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Cihannüma Osmaniye temsilciliğince  Memur-Sen il binasında düzenlenen bir etkinlikte anıldı.

” YOL O’NUN KONFERANSLARI ”
Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneğince tüm illerde düzenlenen “YOL O’NUN” konferansları kapsamında,düzenlenen geceye Meb Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk Savunan Adam Erbakan konulu bir konferansa verdi.

“ERBAKAN’I ANMA VE ANLAMA GECESİ”

Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan programda ilk sözü alan Eğitim –Bir-Sen ve Memur –Sen İl temsilcisi Mahmut Kahraman ve Memur-sen onursal başkanı Mücahit Çelik, Erbakan’ın ülkenin kalkınması için ömrü boyunca hep mücadele ettiğini onun  İlim, Fikir, Devlet ve Dava Adamı  olduğunu belirterek  Türkiye’ye önemli hizmetlerde bulunduğunu dile getirdiler.

Daha sonra söz alan Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği il temsilcisi Serhat Bulut,Milli görüş hareketinin kurucusu, Siyaset hayatında, zulme boyun eğmeyen,
postmodern darbelere ve siyaset yasaklarına rağmen,
Davasından asla vazgeçmeyen, Mücadelesi boyunca barış, diyalog, adalet, eşitlik, işbirliği, insan haklarından taviz vermeyen, Türk siyasetinin efsane liderlerinden,
Milletin adamı, Eski Başbakan SAVUNAN ADAM
Prof.Dr.Necmettin Erbakan hocamızın vefatının sekizinci yıl dönümü münasebetiyle onu rahmet ve minnetle anmak için yapılan programımıza katılım sağlayan misafirlerimize, bize mekanı sağlayan Memur-Sen’e, Sivil Toplum kuruluşumuza ve program için bizi kırmayarak gelen Mehmet Baki Öztürk abimize teşekkür ederim dedi.

Kürsüye gelen Meb Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk’de slayt eşliğinde  duygu dolu bir sunum yaparak davasına ruhunu adamış kıymetli hocamızı  rahmet ve minnet ile anıyoruz diyerek sözlerine başladı.Öztürk, Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı unutmadığımızı ve unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı  göstermek amacıyla bu programları düzenliyoruz. Hocamızın anlaşılmasına bir nebze de olsa  katkı sunabilirsek kendimizi mutlu ve bahtiyar addedeceğiz diyerek Erbakan’ın  hayatından kesitler sundu.

Erbakan’ın asrın lideri olduğunu söyleyen Öztürk,  Hocamız çok önemli hizmetlerde bulundu. Hep hayatı boyunca hakkın hakimiyeti ve insanlığın saadeti için gece gündüz çalıştı.  Küçük hesapların değil  büyük hedeflerin ve ideallerin insanı oldu. Bizlere  davamızı öğretti. Hayatını ülkesine ve tüm Dünya Müslümanlarına adayarak  insanların uyanışına vesile oldu dedi. Öztürk ayrıca gençlik yıllarında Erbakan ile olan  bazı anılarını katılımcılar ile paylaştı.Katılımcıların da büyük bir mutluluk ve heyecanla  dinlediği konferansa  bir çok Sivil topluk kuruluşlarının temsilcileri,Daire amirleri,Eğitimciler ve vatandaşlar katıldı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz