UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

EMNİYETTEN “ASAYİŞ HUZUR VE GÜVEN” UYGULAMASI
    • 24 Ocak 2022 - 08:09:53

EMNİYETTEN “ASAYİŞ HUZUR VE GÜVEN” UYGULAMASI
Osmaniye´nin Kadirli ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ilçenin çeşitli yerlerinde “Asayiş,Huzur ve Güven” uygulaması gerçekleştirildi.
Asayiş olaylarını en aza indirgemek ve halkın huzur algısını güçlendirmek ve olaylar olmadan engellemek amacıyla ilçenin 6 farklı noktasında asayiş uygulaması düzenlendi.
Ekipler araçlarda kimlik kontrolü yaparken, kimlikler üzerinde GBT uygulaması gerçekleştirdi,araçlar didik didik arandı.Aksam saat 20.00-23.00 saatleri arasında yapılan sabitle yaya uygulamasında ve 21.00-24.00 saatleri arasında yapılan Umuma açık yer kontrollerinde il Emniyet Müdürlüğü Narkotik, kaçakçılık ve Organize Suçlar, Asayiş ve Trafik ekiplerin de destek verdi.
Yapılan uygulamalarda; ilçede faaliyet gösteren 72 Umuma açık işyeri kontrol ( kahvehane içkili lokanta birahane Cafe) edilmiş, Kontrol edilen 3 içkili lokantada ruhsata aykırı olarak konsomatris çalıştırdığı tespit edilerek idari işlem yapıldı.
Yine 6 farklı yol kontrol uygulamasında 204 araç ve 542 şahıs kontrol edilerek sorguları yapılıp 4 araca 14.172 TL idari işlem uygulandı.Bir şahsa yoklama kaçağı olduğundan gerekli tebliğat yapıldı. Ayrıca 1 iş yeri sahibine Kumar oynatma ve yer temin etme , 4 şahsa kumar oynamaktan 7276 TL idari cezai işlem uygulanırken, 1 şahsın üzerinden. 7.65 çapında ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 7 afet fişekler ele geçirildi.Uygulamada 170 personel görev aldı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz