OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Emel Erkayıran-EMEKÇİ KADINLARIN SESİ…
    • 17 Mayıs 2023 - 14:10:34

Emel Erkayıran-EMEKÇİ KADINLARIN SESİ

Bu hafta 6 Mayıs 2023 Cumartesi günü KADİRLİ (VIP 2) Yüksel Düğün salonunda gerçekleşen muhteşem düğünümüze katılan değerlilerimize bir teşekkür yazısı hazırladım . Öncelikle düğün salonunda gerekli her şey düşünülmüş ve çok memnun kaldık her iki aile olarak teşekkürlerimizi sunarız. MHP Milletvekili adayı Doç. Dr. Hakan HAKKOYMAZ Beye düğünümüze katıldıkları ve hediyeleri için teşekkür ederiz. MHP KADİRLİ İlçe Başkanı Severtürk DEMİRCİ ve yönetimine Ülkü Ocakları KADİRLİ ilçe Başkanı Ahmet ALICI ve yönetimine KAÇEP KADİRLİ İlçe Başkanı Berra ÖZKALE KOCAMAN Hanım ve yönetimine AKP Kadın Kolları KADİRLİ İlçe Başkanı Leyla TEKEREK Hanım ve yönetimden Aygün NACAR, Emiş IŞIL, Ayşe AVAN, Yeter YÖRÜK Hanımlara düğünümüze katıldıkları için teşekkür ederiz. CHP Milletvekili adayı değerli akrabamız Mehmet DÖĞÜŞÇÜ ve yine CHP nden Umut TOPUZ Beye düğünümüze katıldıkları için teşekkür ederiz. Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer TARHAN ve nerdeyse düğün sonuna kadar bizimle güzel vakitler geçiren kıymetli eşi Ayşe TARHAN Hanıma teşekkür ederiz.
Köşe yazarlığını yaptığım KADİRLİ Postası gazetemiz sahipleri Hatice & Ethem KUNDAKÇI çiftine düğünümüze katıldıkları için teşekkür ederiz. Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı KADİRLİ Şube yönetim kurulu Başkanı Duran İSAOĞLU, yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarım Cevahir ZARARSIZ , Zeynel Abidin YANARATEŞ Kemal TOPAL a çok teşekkür ederiz. Türk Kızılayı Kadirli İlçe Başkanı Zafer BİÇER, Kızılay yönetim kurulu üyesi Hasan DEVECİ, eski belediye meclis üyesi arkadaşım Yakup KOCABAŞ Beylere teşekkür ederiz.
Eski belediye meclis Üyesi değerli büyüğümüz Hasan BOZKURT ve eşi Fatma BOZKURT Hanıma , Yine belediye meclis üyesi arkadaşlarımdan Nazmi TAPSIZ, Ömer ÇEVİK beylere , Belediye Başkan yardımcısı Adil KELEŞ Belediye Başkanı özel kalem müdürü Yasin SESLİ Bey ve eski özel kalem müdürü Murat UNUTKAN , Belediye İmar müdürü Fahrettin KESKİN Beylere teşekkür ederiz. Eski SUMBAS Belediye Başkanı ailemiz için çok kıymetli Hafize YIKAR hanım ve neredeyse tamamını gördüğüm Kadirli kadınlar Meclisi canım üyelerime çok teşekkür ederiz.
Kadirli Halk Eğitim camiasından pek çok usta öğretici kadınlara teşekkür ederiz. Osmaniye Kızılay Şubeden Ayşenur KAPLAN Hanıma, Kadirli Gençlik Meclisinden Talha TOPAL ve güzel arkadaşı Ahsen KODAL a teşekkür ederiz.
Ayrıca düğüne katılamayan telgrafla güzel dileklerini ileten ANKARA Vali yardımcısı değerli akrabamız Mustafa ERKAYIRAN a teşekkür ederiz. Son olarak; Uzak yakın tüm akrabalarımıza , komşularımıza ve dostlarımıza çok teşekkür ederiz. Genç çifte ömür boyu sağlık ve mutluluk dileriz.
Allah mesut bahtiyar etsin. Bu yazıda teşekkür etmeyi ve düğünümüze davet etmeyi unuttuğumuz tüm dostlarımızdan ve akrabalarımızdan da af dileriz. Evet çok yorulduk, ilk evladımız olduğundan biraz acemilik yaşadık ama değdi. Gerçekten çok güzel bir düğün oldu. Allah tamamına erdirsin. Güzel dileklerde bulunanlara, dualarını esirgemeyenlere de daha güzellerini nasip etsin. 14 Mayıs Pazar günü Ülkemizde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri tamamlandı. Sonuçlar Vatanımıza Milletimize hayırlı olsun .

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz