İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

Sporcular “ödüllendirildi”

Sporcular “ödüllendirildi”

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

ELEKTRİK KESİNTİLERİ HAYATI OLUMSUZ ETKİLİYOR
    • 16 Ağustos 2023 - 15:34:04

ELEKTRİK KESİNTİLERİ HAYATI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Bölgemizde yaşanan elektrik kesintileri hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Türkiye’nin bir çok yerinde olduğu gibi bölgemizde de elektrik kesintileri normal yaşamı alt üst etti.

Geçtiğimiz günlerde başlayan elektrik kesintiler sosyal medya kullanıcılarını da harekete geçirdi. Elektrik kesintileri konusunda bir araya gelen tüketicilerden şikayet ve tepki yağıyor.

Sosyal medya üzerinden şikayetlerini dile getirmeye çalışan kullanıcılar yaşanan elektrik kesintilerini “Şikayet var” verilerine de taşıdı

Türkiye’nin en çok merak edilen markalarının sıralandığı Trend 100’de, Alo 186 en çok aranan kurum oldu. Listenin ilk sıralarında ise elektrik dağıtım şirketleri de yer aldı.

Diğer bir şikayet konusu ise tüketicilerin bir türlü ulaşamadıklarını belirttiği Alo 186 oldu.

Gazeteleri arayarak elektrik kesintilerinin neden haber yapılmadığı konusunda da eleştirisi olan vatandaşlar Enerjisa’nın ücret toplamada gösterdiği cevvalliği kesintiler konusunda da göstermesi gerektiğini belirtiyorlar.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı elektrik kesintileri konusuyla ilgili yaptığı açıklamada kesintilerin nedenini mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcakları yüzünden aşırı artan elektrik talebi olarak değerlendirdi.

Elektrik kesintileri ile ilgili gazetelere gelen değişik şikayetlerde var. Online derslere girememekten, sağlık sorunları yaşandığına dair geniş bir yelpaze oluşturan şikayetlerin merkezini esnaflar oluşturuyor. Ticari hayatlarının olumsuz etkilendiğini belirten esnaflar “En çokta Enerjisa’nın vurdumduymazlığı bizleri üzüyor. Ücret talebinde gününü saatini sektirmeyen sayın Enerjisa yetkilileri bu tür kesintilere nedense hep suskun davranıyorlar. Bu güne kadar kesintilerle ilgili Enerjisa’dan hiç bir açıklama duymadık, ayrıca 186 ya ulaşmak bir facia. Ulaaşabilsen de bilgi almak bir işkence” diyerek şikayetlerini belirtiyorlar.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz