KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Eğitim-Bir-Sen’den Hafızlık Eğitimi Alan Öğrencilere Ziyaret
    • 18 Temmuz 2019 - 09:54:40

Hafızlık eğitimi alan öğrencilere Eğitim-Bir Sen Kadirli temsilciliğince ziyaret yapıldı.
Kadirli 15 Temmuz İmam Hatip ortaokulunda Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Eğitimi alan öğrenciler okul idaresi ve kurs öğretmenleri ile birlikte piknik düzenlediler.
Yaklaşık 100 öğrenci Yoğunoluk Köyünde kaynaşma ,dayanışma,uyum gibi Başarılı bir oryantasyon programı geçirdiler.Öğrenciler öğle yemeğinden sonra çeşitli faaliyetler yaparak unutulmaz bir güne imza attılar.
Eğitim-Bir-Sen Başkanı Mustafa Demirci, Hafızlık öğrenimlerine devam eden öğrencilerimizi ziyaret ettik. Kur´an kursu hocalarımızla öğrencilerimizle ilgili istişarelerde bulunduk. Görev yapan hocalarımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz.Sivil toplum kuruluşları olarak bu yavrularımızın maddi manevi her zaman yanlarındayız dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız ve İlçe Müftüsü Necati Gündoğdu da,Hafızlık yapan öğrencilere, hafızlığın önemi ve korunması hakkında sohbet edip, bu süreçte her daim  her konuda kendilerini destekleyeceklerini vurgulayarak, Kur’an-ı Kerimi hafızalarına işleyen öğrencilerimizin  öğrendikleriyle yaşayarak hayatlarında uygulamalarını ve örnek birer insan olmalarını temenni ediyoruz ifadelerini kullanıp  çalışmalarında başarılar dilediler.
Öğrenciler de, böyle bir ortamın kendilerini çok mutlu ettiğini ve bu ortamı hazırlayan başta Mahmut Bozdoğan’a kurs öğretmenlerine ve emeği geçenlere teşekkür ettiler. Öğrenciler ayrıca,Eğitim-Bir-Sen’e ilçe müftüsüne,Milli Eğitim Müdürüne,Osmaniye,Kahramanmaraş ve Kadirli Diyanet-Sen başkanlarına ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirdi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz