İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

Sporcular “ödüllendirildi”

Sporcular “ödüllendirildi”

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

EĞİTİM BİR SEN KONGRESİNDE GÜVEN TAZELEYEN DEMİRCİ’DEN TEŞEKKÜR MESAJI
    • 28 Kasım 2022 - 18:15:10

EĞİTİM BİR SEN KONGRESİNDE GÜVEN TAZELEYEN DEMİRCİ’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

 

Hafta sonu yapılan Kadirli Eğitim Bir Sen Temsilciliği seçiminde yeniden seçilerek güven tazeleyen Mustafa Demirci bir teşekkür mesajı yayımladı.

Eğitim camiasının neferlerinden olan yaptığı etkinlik ve projelerle gerek eğitim gerekse ilçenin sorunlarına ve çözüm noktalarına parmak basmada hep ön saflarda yer alan Demirci,saygın kişiliği,mütevaziliği ve teşkilatçılığı ile ilçede çok sevilen ve örnek gösterilen bir kimliğe sahip.

‘İstişare sonucu göreve devam’ diyen Demirci önemli STK ların ve Eğitimcilerin de önemli desteğini almıştı.

Kongrenin ardından yeni ekibiyle birlikte ilçede yine ve yeniden tarih yazması beklenen Demirci toplumun her kesiminden tebrik yağmuruna tutuldu.

Gönüllerde adeta taht kuran ve 3 dönemdir başkanlığını yaptığı sendikada gecesini gündüzüne katarak Eğitim camiasının hep yanında olan ilçe menfatına adeta kalıbını ortaya koyan tecrübeli eğitimci “Zirveden yeni ufuklara” sloganıyla hizmete kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.

Kongrenin ardından bir mesaj yayımlayan Demirci,bu görevi kendisine yeniden layık gören tüm üyelerine teşekkür etti.

Demirci mesajında şu ifadelere yer verdi;İlçede yetkili sendika olarak her zaman olduğu gibi Eğitim çalışanlarımızın gerek haklarının iyileştirilmesi gerekse de özgürlük alanlarının genişletilmesi için hak, emek ve özgürlük mücadelesi veriyoruz ve vermeye de devam edecegiz.Yeni ekibimizle birlikte yine sahada Egitim çalışanlarımızın yanındayız

Kardeşlik hukuku içerisinde girdiğimiz kongre sonucunda güçlü bir listeyle üyelerimizin yüksek teveccühlerini almış bulunmaktayız.

Millî ve manevî değerlerimizle genç neslimize miras olarak aktarılmasını kendine ilke edinmiş sendikal anlayışımızı geçen bu sürede edindiğimiz tecrübe ile ilcemizi temsil etmeye devam edeceğimize olan inancımız tamdır.

Bilgi, tecrübe ve istişare ile çıktığımız bu kutlu yolculukta Eğitimin Yükselen Sesi olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle Osmaniye Eğitim Bir Sen şube başkanımız sayın Mahmut Kahraman ve yönetimine teşekkür ediyorum.Kongremiz de bizlere destek veren ve vermeyen tüm üyelerimize ve bizleri her zaman yakından takip eden basınımıza teşekkürlerimi sunuyor, ekibimle birlikte her zaman ayrım gözetmeksizin her daim emirlerinde olduğumu bildiriyorum ifadelerine yer verdi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz