İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

Sporcular “ödüllendirildi”

Sporcular “ödüllendirildi”

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

ECEM SPOR JU JİTSU AKADEMİDEN MADALYA YAĞMURU
    • 28 Ağustos 2023 - 18:57:45

ECEM SPOR JU JİTSU AKADEMİDEN MADALYA YAĞMURU
Türkiye Muay Thai Federasyonunun 2023 faaliyet programında yer alan minik, Yıldız, genç, ümit, büyük ve veteranlar 1. Ferdi Türkiye Ju Jitsu Şampiyonası ve Milli Takım seçmeleri 24-27/09/2023 tarihinde Mardin ili Artuklu Spor salonunda yapıldı. Şampiyonaya Osmaniye adına Ecem spor kulübü sporcularından oluşan 16 kişilik sporcu kafilesi, antrenör Ahmet DÖRTLEMEZ, İsmet DURNAOĞLU, Derya DÖRTLEMEZ nezaretinde katılmışlar ve ilimize ve ilçemize 14 altın (1.lik), 10 gümüş ( 2.lik) ve 8 bronz ( 3.lük) madalya ile dönmüşlerdir. 1. Olan sporcularımız balkan ve Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye hak kazanmışlardır.
Söz konusu şampiyonaya düzenli ve disiplinli bir şekilde hazırlık yaptıklarını bildiren antrenörlerimiz, sporcuları tebrik ettiklerini, özverili çalışmalarının karşılığını başarı ile aldıklarını bildirerek, hedeflerinin 2024 dünya ve Avrupa arenaları olduğunu söyleyip, şimdiden hazırlık plan ve projelerini yazmaya ve çalışmalarını yapmaya başlayacaklarını bildirdiler.
Ayrıca bu şampiyona için sporcularımıza maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen İlçe Spor Müdürümüz Yılmaz BAL’a, ÖZPETEK Pastanesi sahibi İş adamı Remzi ARSLANTAŞ’a, Kadirli belediye başkanı sayın Ömer TARHAN beye , Vepoli Tekstil Plastik San ve Tic. Ltd. Şirketine, Kadirli Organize sanayi bölge müdürlüğü Yönetim kurulu Başkanı Nihat KARAASLAN beyefendiye, Temel giyim mağzalarına, 7 Mart Eczanesi sahibi sayın Hakan GÖKGÖL’e çok teşekkür ettiklerini söylediler.
Ayrıca Şampiyonada hakem olarak görev alan OSMANİYE İli ulusal hakemleri, Hasan PALA, Ümit AVAN, Emine DOSTUOĞLU ve uluslar arası hakem Esabil YILMAZ görevlerini layıkıyla yapışlar ve ilimiz başarılı şekilde temsil etmişlerdir.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz