“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

DURMUŞOĞLU,TÜRKİYE YÜZYILI GENÇLERİN YÜZYILI OLACAK
    • 25 Aralık 2022 - 20:17:48

DURMUŞOĞLU,TÜRKİYE YÜZYILI GENÇLERİN YÜZYILI OLACAK

 

Ak parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Gençlik buluşmaları kapsamında Gençlik Merkezinde düzenlenen söyleşide Gençlerle bir araya geldi.

Gençlerle yaklaşık 2 saat sohbet eden Durmuşoğlu , Gençlerin sorularına cevap verirken onların talep ve isteklerini de dinledi.Gençler bizim için çok kıymetli diyen Durmuşoğlu,bütün amaçlarının Gençlere güzel bir ülke bırakmak olduğunu ve bugüne kadar da hep bu doğrultuda çalıştıklarını belirtti.

Ak parti iktidarının Gençlere yönelik çok önemli yatırımlar yaptığını ve Gençlerin her alanda önünü açmak için önemli projeleri hayata geçirdiğini söyleyen Durmuşoğlu, Gençliğin Milli ve manevi değerlerine,Vatanına, Bayrağına,Ezanına sahip çıkan bir Gençlik olduğunu,onlara güvenliklerini dile getirdi.

Gençlere önemli tavsiyelerde de bulunan Durmuşoğlu,gelecek sizlerin omuzlarında yükselecek hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde güçlü Türkiye yüz yılını birlikte inşaa edeceğiz.

Allah’ın izniyle 2023 seçimlerinde Cumhur ittifakı yetkiyi yeniden ele alarak Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu aziz Millete hizmet etmeye devam edecek dedi.

Öte yandan Gençlik buluşmasına ilçenin tanınmış simalarından ve eski siyasetçilerin den Bilgevar Bozdogan’da davet edildi.

Bozdoğan Gençlerin sorularına tecrübe paylaşımı yaparken,o dönemlerde yapılan siyasetle günümüzde yapılan siyasi politikalara değinirken,şimdiki Gençliğin çok şanslı olduğunun örneklerle altını çizdi.

Kadirli Gençlik Merkezi Müdürü Kamil Kerimoğlu,Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ve Bilgevar Bozdogan’a teşekkür ederek Gençlerimiz açısından da oldukça verimli bir söyleşi oldu dedi.

Söyleşiye Gençlerin yanında Ak parti ilçe başkanı İsmail Oruç, Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Yılmaz Bal,Ülkü ocakları başkanı Ahmet Alıcı,Ak parti Gençlik Kolları başkanı Hakan Narcıoğlu ve bazı belediye meclis üyeleri katıldı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz