“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Durmuşoğlu’ndan Kurtuluş Bayramı Mesajı
    • 7 Mart 2020 - 10:56:31

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu 7 Mart Kadirli’nin kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Durmuşoğlu mesajında “Esareti tarih boyunca kabul etmeyen ecdadımız kurtuluş savaşını şanla şerefle ve destansı mücadeleyle kazanmıştır. 7 Mart bu destanın Kadirli’ye yansıyan yüzüdür, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün Sivas’ta görevlendirdiği Osman Tufan bey’in önderliğinde başlayan kurtuluş harekâtı sadece Kadirli’nin değil, bütün Çukurova’nın kurtuluşunda da öncülük etmiş, diğer bir deyişle Çukurova’nın hürriyet ve istiklal güneşi Kadirli’de doğmuştur.
Bu gün 100. kurtuluş yılını kutladığımız bu kadim toprağın evlatlarının bağımsızlıkları için verdikleri mücadele, tarihin onur sayfalarından birini oluşturmaktadır. Ülkemizin her yönden işgale uğradığı, acı ve zulüm dolu o yıllarda, yiğit Osmaniye halkının düzenli bir askeri kuvvet olmaksızın işgale karşı gösterdiği direnç, cesaret ve fedakârlık; kurtuluş mücadelesinin sonunda kendisine özgürlük ve bağımsızlık olarak geri dönmüş, Fransızlara karşı dimdik durarak Çukurova’da işgalden kurtulan ilk şehir olmuştur.
Çehitlerimizin kanlarıyla rengini bulan ay yıldızlı bayrağımız, vatanımızın en güzel köşelerinden biri olan Kadirli’mizde gurur ve onurla dalgalanmaktadır. Şükürler olsun ki, ezanlarımız beş vakit camilerimizde okunmaya devam etmektedir.
Tıpkı bir asır önce olduğu gibi bölgemiz yeniden belli güçlerin rant ve çıkar kavgasına kurban edilmek isteniyor, bugün çeşitli bahanelerle ülkemizi hedef alan emperyalist güçler sınırlarımız kan ve gözyaşıyla yeniden çizilmeye çalışılıyor, bu kanlı planların önündeki en büyük engel yüz yıl önce olduğu gibi yine Türkiye’dir.
Onlar ne yaparlarsa yapsınlar biz inanıyoruz ki kaderin üstünde bir kader vardır ve kahraman ordumuz aziz milletimizin desteğiyle bir kez daha muzaffer olacaktır.
Ecdadımızın vatan sevgisini ve bu uğurda gösterdikleri kahramanlıkları asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Bin yıllık kardeşliğimizi bozmaya çalışanlara, 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi, milletimizin aynı ruhla, tek bir yumruk olarak cevap vereceğinden hiç kimsenin şüphesi asla olmasın”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz