“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

DURMUŞOĞLU’NDAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
    • 27 Ekim 2021 - 20:38:19

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.
Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti:
“Aziz Türk milletinin Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde giriştiği bağımsızlık mücadelesinin en büyük zaferi olan, bizleri aydınlık yarınlara taşıyan Cumhuriyetimizin 98’inci yıl dönümünü ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamanın sevinci ve coşkusu ve içerisindeyiz.
Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için emin adımlarla yürüdüğümüz bu kutlu hizmet yolunda inşallah bu onuru Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı yani 2023’de, daha güçlü bir şekilde yaşayacağımıza yürekten inanıyorum. Cumhuriyetimiz bugün her zamankinden daha kuvvetli, her zamankinden daha emin adımlarla ilerliyor.
Kurtuluş mücadelesinde, yediden yetmişe kenetlenen, tek yürek, tek yumruk olan milletimiz, bugün de birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde geleceğini inşa etmektedir.
Bugün, bizi biz yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle yüceltecek, geçmişte olduğu gibi bugün de tek yürek olarak haykıracak, el ele, gönül gönüle geleceğe daha bir güvenle bakacağız.
Hedeflerimize yaklaştıkça da ülkemize yönelik saldırıların cephesi genişlemekte, sayısı ve dozu artmaktadır, bu bilinçle aydınlık bir gelecek için ülke olarak daha çok çalışmak zorundayız.
AK Parti İktidarıyla ülkemiz çok daha büyük mesafeler kat edecek, birlik ve beraberlik içerisinde büyük başarılara imza atacak ve vatanımıza olan hizmet aşkımız artarak sürecektir.
Dost ve kardeşlerimizin desteği, gönlünü ve gözünü ülkemize kilitlemiş mazlumların duası, aziz milletimizin birlik ve beraberliğiyle inşallah hedeflerimize ulaşacağız.
Al bayrağımızın gölgesinde coşku ve heyecanla kutladığımız bu anlamlı gün vesilesiyle başta Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklal kahramanlarımızı şükran ve minnetle yad ediyor, bütün hemşehrilerimin bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz