OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

DURMUŞOĞLU’NDAN 19 MAYIS VE KADİR GECESİ MESAJI
    • 19 Mayıs 2020 - 08:47:42

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı ve 19 Mayıs gecesi idrak edeceğimiz Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basışıyla başlayan milli birlik ve mücadelenin büyük zaferlerle sonuçlandığını belirten Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti:
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basarak, milletimizle birlikte İstiklal mücadelesinin meşalesini yaktığı 19 Mayıs 1919, Türk Milletinin kendi kaderinde ve ülke yönetiminde söz sahibi olmasının miladıdır. O gün yanan İstiklal ve Bağımsızlık Meşalesi’nin alevleri bu gün çok daha güçlü şekilde milletimizi aydınlatmaktadır.
Vatanını canından üstün tutan ecdadımızın verdiği mücadeleler ve büyük fedakarlıklar sonucu kurulan Cumhuriyetimiz şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da nice büyük başarılarıyla taçlanacak ve ebediyen yaşayacaktır.
Geleceğin güçlü Türkiye’sinin gençlerin omuzlarında yükseleceğini bilen Gazi Mustafa Kemal Atatürk bugünü gençlere emanet ve bayram olarak onlara hediye etmiştir.
Bağımsızlığı koruma konusundaki azim ve kararlılığı sayesinde tüm zorlukların üstesinden gelen, her yaştan vatandaşıyla bir kahramanlık destanı yazan Türk milleti, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun ardından muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için aynı şuurla mücadelesini sürdürecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle yâd ediyor, tüm Osmaniyeli hemşerilerimin Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten duygularla kutluyorum.”
Pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve coşkunun doruğa ulaştığı onbir ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmanın sevincini yaşadığımızı ileten Durmuşoğlu mesajına şu şekilde devam etti.
“Birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın yoğunlaşarak had safhaya çıktığı mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olduğu, Rabbimizin bin aydan daha hayırlı olduğunu müjdelediği Kadir Gecemizi idrak etmenin manevi coşku ve heyecanını yaşıyoruz.
Bu gece, Rabbimiz katındaki kadrimizin yücelmesini, bütün kardeşlerimizin bayrama huzur ve güven içerisinde ulaşmasını yüce Allah’tan niyaz ederim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Osmaniyeli hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni kutlar, bu gecenin, ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini dilerken şimdiden yaklaşmakta olan Ramazan Bayramını da en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz