KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

DURMUŞOĞLU’DAN MHP TEŞKİLATINA VE ORGANİZE SANAYİİNE ZİYARET
    • 26 Ağustos 2020 - 07:20:43


Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu,hafta sonu gerçekleştirilen kongrede MHP ilçe başkanı seçilen Avukat Alptekin Uçmak’a ve Kadirli organize sanayi yönetim kurulu başkanlığına seçilen Nihat Karaaslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Milletvekili Durmuşoğlu beraberinde Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu, Mehmetli Belediye Başkanı Fatih Seyitoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri Doktor Mustafa Gürlek ve Avukat Harun Özdemir, Ak parti Kadirli İlçe Başkanı İsmail Oruç, Ak parti Sumbas ilçe Başkanı Erol Kaplan, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Narcıoğlu ile birlikte pazar günü gerçekleştirilen kongrede MHP ilçe Başkanı seçilen Alptekin Uçmak’a ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevlerinde başarılar diledi.. Durmuşoğlu ardından geçtiğimiz günlerde seçimi yapılan Kadirli organize sanayi yönetim kurulu başkanlığına seçilen Nihat Karaaslan’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.Durmuşoğlu burada yaptığı açıklamada,

İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ve teşkilatımız ile birlikte, Kadirli Organize Sanayi Başkanı Sayın Nihat Karaaslan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.
Sanayicilerimizin ve işçilerimizin sorunlarının üzerine kararlılıkla gideceğiz ve hep birlikte aşacağız. İstikrarın ve kalkınmanın önemini biliyor, çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz. Eğitimde, sağlıkta, altyapıda, sanayide, tarımda, istihdamda, sosyal desteklerle Osmaniye’yi hak ettiği yere taşıyacağız dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz