POTOMOBİL ELEKTİRİK DİREGİNE ÇARPTI

POTOMOBİL ELEKTİRİK DİREGİNE ÇARPTI

ÇİÇEKLİDERE KÖYÜ TAHTALI YOLU ULAŞIMA AÇILDI

ÇİÇEKLİDERE KÖYÜ TAHTALI YOLU ULAŞIMA AÇILDI

KADİRLİ’DE “ORMAN BENİM ” ETKİNLİĞİ

KADİRLİ’DE “ORMAN BENİM ” ETKİNLİĞİ

SILA GAZETESİ 20 YAŞINDA

SILA GAZETESİ 20 YAŞINDA

Yağışlar sonrası yaşanan su kirliliğiyle mücadelede geçici çözüm: Kent Muslukları!

Yağışlar sonrası yaşanan su kirliliğiyle mücadelede geçici çözüm: Kent Muslukları!

DURMUŞOĞLU ‘TÜRKİYE İÇİN İNANDIĞIMIZ YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ’
    • 22 Eylül 2020 - 08:34:47

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Toprakkale İlçe kongresiyle başlayıp, Merkez İlçe kongresiyle tamamlanan 7’inci olağan ilçe kongreleriyle ilgili bir açıklamada bulundu.
AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu yapmış olduğu açıklamada şunları kaydetti:Adalet ve Kalkınma Partisi olarak “İnandığın Yolda Yürü” sloganıyla başlattığımız ilçe kongrelerimizin gerçekleştirmenin mutluluğu ve huzuru içersinde olduğumu dile getirerek, kongrelerimizin partimiz, ülkemiz, milletimiz, demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
Yeni göreve gelen ve görevine devam eden tüm dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
“Erdemliler Hareketi”, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Ak Parti adıyla girdiği siyaset arenasında, 14 Ağustos 2001’den bu güne 19 yılda tüm seçimleri birinci parti olarak tamamlamıştır.
Şükürler olsunki Rabbim, içerdeki ve dışarıdaki tüm engellemelere, akla hayale gelmedik binlerce oyunlara rağmen milletimize hizmet etmeyi bizlere nasip etmiştir.
Çıktığımız bu kutlu yolda sadece Rabbimizden yardım istedik, milletimizden destek talep ettik. Milletimizin dudaklarından dökülen hayır dualarına vermiş olduğumuz önemden dolayı güçlenerek bugünlere geldik. Gönül kazanmayı, oy kazanmaktan önemli gördüğümüz için dimdik ayakta durabildik. İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın anlayışı ile hiç bir ayrımcılık yapmadan, adaletten emniyete, sanayiden haberleşmeye tüm hizmetleri hemşehrilerimizin hizmetine sunmak için gece gündüz çalıştık.
Milletimizin önündeki tüm engelleri kaldırdık. IMF kapılarından medet uman, geleceği için başkalarından icazet bekleyen, kendi kararını vermekten aciz bir yönetim anlayışından, kendine ve milletine güvenen, medeniyetinden ilham alan, ruh kökünü kaybetmeden dünyaya açılan yepyeni bir vizyon ile hareket ettik. İşte bu anlayışla yapılamaz denilenleri yaptık. Milli uydu, yerli otomobil gibi büyük projeleri hayalden gerçeğe dönüştürdük, dönüştürüyoruz.
Tüm bunları gerçekleştirirken de biliyoruz ki yanımızda daima partimizin ülkemizin her bir köşesinde bulunan inançlı kararlı ve gayretli milyonlarca üyesinin emeği var.
Milletimize hizmet yolunda hep birlikte çalışmayı sürdürdük. Onun için kim dönerse dönsün, biz yolumuzdan dönmedik. İster Danıştay saldırısında olduğu gibi hükümeti suçlasınlar, ister Cumhuriyet mitingleri, 367 krizi gibi girişim ve nedenlerle Cumhurbaşkanımızı seçtirmemeye çalışsınlar, ister e-muhtura yayınlasınlar, ister partimizi kapatmaya çalışsınlar, ister MİT Müsteşarımızı tutuklamaya çalışsınlar, ister gezi parkı bahanesiyle sokakları altına üstüne getirsinler, ister 17-25 Aralık ve 15 Temmuz’da olduğu gibi darbe teşebbüsünde bulunup canımıza kast etsinler, ne yaparlarsa yapsınlar biz bu yoldan dönmedik dönmeyeceğizde.
Değerli Osmaniyeli hemşerilerim, AK Partimizin 19’uncu yaş heyecanı ve hevesi ile yakında gerçekleştireceğimiz yedinci olağan il kongremizin tamamlanmasıyla Allah’ın izniyle yenilenme ve tazelenmeyi yaşayacağımız bir döneme girerek, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmak, 2053 ve 2071 vizyonlarını oluşturma ve hayata geçirmede önemli bir yol katedip, iman varsa imkan da vardır deyip, bu yolda milletimizle gönül gönüle Türkiye için inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz.
AK Parti olarak, bir önceki kongremizden bugüne kadar yaşananlardan çıkardığımız dersler ışığında, çok daha güçlü, çok daha dirayetli, çok daha gayretli kadrolarla geleceğe yürüyeceğimize inanıyorum. Biliyoruz ki AK Parti kongreleri asla sona ermeyecek bir bayrak yarışıdır, makamlar geçici dava daimdir. Türkiye’nin dününde AK Parti vardı, bugününde AK Parti var inşallah geleceğinde de yine AK Parti olmaya devam edecektir.
Partimizin bayrağını dünden bugüne başarıyla taşıyan yol arkadaşlarımı, başta siyasette zarafet sabır ve özveri getiren hanım kardeşlerimiz olmak üzere en gencinden en yaşlısına en yenisinden en deneyimlisine tüm AK Partili yol ve dava arkadaşlarıma bir kez daha en kalbi duygularımı sunuyor, bu dava için mücadele eden, emek veren ama bugün aramızda olmayan dava arkadaşlarımıza Allahtan rahmet, hayatta olanlara da sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz