KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

DURMUŞOĞLU MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
    • 12 Mayıs 2020 - 07:44:47

AK Parti Osmaniye Milletvekilli Mücahit Durmuşoğlu Osmaniye ilimizin 292 mahalle ve köy muhtarlarını telefonla arayarak, muhtarlarımızın bölgelerindeki sorunları dinledi.
Muhtarlık özveri isteyen gönüllülük esasına dayalı bir görev olduğunu ileten Durmuşoğlu, hiçbir geliri olmadan, mahallesi, köyü, ilçesi ve ili adına hizmet veren muhtarlarımıza teşekkür etti.
Durmuşoğlu, gerçekleştirmiş olduğu görüşmeler hakkında şunları kaydetti:
“Muhtarlarımız şehirlerin temel taşıdır, sorunların çözümünde muhtarımızın rolü büyüktür, maalesef hak ettiği ilgiyi, değeri göremeyen muhtarlarımız, uzun bir aradan sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın duyarlı davranışı karşısında hatırlanmış, külliyede üst üste yaptığı toplantılarla muhtarların bir anda Türkiye gündemine gelmesine vesile olmuştur.
Bizlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde giderek, sürekli muhtarlarımızla iletişim halinde olduk ve olmaya devam ediyoruz. Muhtarlarımızı zaman zaman bölgelerinde ziyaret edip köy ve mahallerinin durumlarıyla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu ziyaretler sayesinde sunulan hizmetler ve yatırımların daha hızlı ve etkin bir şekilde ilerlemesini sağlıyoruz. Son zamanlarda dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu koronavirüs salgını nedeniyle, sosyal mesafeye dikkat etmek için muhtarlarımızı ziyaret ve misafir edemedik, bu nedenle her bir muhtarımızı tek tek arayarak bölgelerinde karşılaştıkları sorunları dinleyip, çözümünü sağlamak için istişarelerde bulunduk, notlarımızı alarak gelen talepleri o an hemen ilgili kurum yetkililerimiz ile paylaştık.
Herkes bulunduğu makamı ve gücü farklı şeylere değil de kendi vatandaşlarının sorunlarına çözüm aramaya harcamalıdır. Bulunduğumuz makamların hakkını vermek ve başarıya giden yolu, birlik, beraberlik, yardımlaşma, tevazu ve samimiyet ile kimseye tepeden bakmamaktan geçer. Bizler muhtarlarımızı önemsiyoruz onların bizlere ilettiği sorunlara çözüm noktasında iktidar partisi olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Osmaniye’deki hemşerilerimizin ve milletimizin Ankara’daki temsilcisi olarak muhtarlarımız ve dolayısıyla vatandaşlarımızın taleplerini takip etmek ve bu talepleri yerine getirmek için gerekli çalışmaları yürüteceğiz.
Sözlerime son verirken, Bereket, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan-ı şerifimizi kutluyorum, Rabbimden bu mübarek günleri en güzel şekilde değerlendirerek, sağlıkla, huzurla, esenlikle bizleri Ramazan’a ulaştırdığı gibi bayrama da ulaştırmasını, en kısa zamanda bu salgından kurtulup, Ramazan Bayramında bütün milletçe çifte bayram yapmayı nasip etmesini temenni ediyor, tüm hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz