UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Durmuşoğlu, Kadirli ve Sumbas’ta yapılan ve yapılacak çalışmaları anlattı
    • 9 Şubat 2022 - 08:08:27

Durmuşoğlu, Kadirli ve Sumbas’ta yapılan ve yapılacak çalışmaları anlattı
AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli ve Sumbas ilçelerinde yapımı devam eden, tamamlanan ve yapılacak projelerle ilgili bilgi verdi.
Durmuşoğlu, beraberinde İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Gürlek ve AK Parti İlçe Başkanı İsmail Oruç ile Kadirli Turizm Meslek Lisesi’nin toplantı salonunda Kadirli ve Sumbas ilçelerinde tamamlanan ve yapılacak çalışmalarla ilgili açıklamada bulundu.
Hizmetlerinde öncelik olarak köy yollarını aldıklarını belirten Durmuşoğlu, “Göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalarımıza ilk olarak köylerimizin yollarıyla başladık. Sumbas ve Kadirli’ye bağlı köylerimizin ana yollarımızı tamamladık. Özel idare aracılıyla 2021 yılında 42 köyümüze 113 kilometre beton yol, 140 kilometre ise asfalt yol yaptık. Parke taşı döşeme çalışmamız var. Kısaca bitmeye köy yollarımız kalmayacak.” diye konuştu.
Durmuşoğlu, Kadirli’de yapımı devam eden Savrun barajı projesinin tamamlandığında HES elektrik üretimi ile sulama maliyetinin düşeceğini, 217 bin 880 dekar arazide ise sulama yapılacağını ifade etti.
Kadirli ve Sumbas ilçelerinde tamamlanan ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi veren Durmuşoğlu, şunları kaydetti:
“Tarihi ala cami restorasyon çalışmasını yaptık. Hamidiye cami çevre düzenlemesini yapacağız. Yoğunoluk köyü hala saha çalışmamızı tamamladık. Mozaik alan çalışmamız var. Kadirli OSB’ye bin 600 dönüm daha katıyoruz. Sumbas OSB için de çalışıyoruz. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapıyoruz. Kadirli Küçük Sanayi çalışmamız devam ediyor. TOKİ’ye yer tesisini yaptık. Şehit Orhan Gök İlkokulu yapıyoruz. TOKİ toplu konut yapımı için girişimde bulunduk. Kadirli ilçemize 336 adet konut projesi, Sumbas ilçemize 126 adet konut projesi yaptık. Sumbas Hükümet Konağı’nı 2022 yatırım programına aldırdık. Kamu yatırımlarımızın Osmaniye ve ilçelerine gelmesi konusunda elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”
Toplantıya, Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya, AK Parti İlçe yönetim kurulu ve belediye meclis üyeleri, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Leyla Tekerek, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Narcıoğlu, yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz