“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

DURMUŞOĞLU “7 MART KADİRLİ’NİN YENİDEN DOĞUŞ DESTANIDIR”
    • 7 Mart 2021 - 18:40:14


DURMUŞOĞLU “7 MART KADİRLİ’NİN YENİDEN DOĞUŞ DESTANIDIR”
Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu 7 Mart Kadirli’nin kurtuluşunun 101’inci yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Durmuşoğlu’nun mesajında şunları kaydetti:
“Tarihin onur sayfalarından birini oluşturan 7 Mart yeniden doğuş destanımız kutlu olsun.
101 yıl önce Çukurova’yı işgal eden Fransızlar, atalarımızı yıldırmak için baskı, zulüm ve sert uygulamalar yönelmişti. Kadirli halkı ise inancından ve tarihinden aldığı güçle, birlik ve beraberlik içinde işgalci Fransızlara karşı dimdik durarak şehitlerimizin kanlarıyla rengini bulan ay yıldızlı bayrağımızı, vatanımızın en güzel köşelerinden biri olan Kadirli’mizde bugün gurur ve onurla dalgalandırmıştır.
Kadirli’yi Çukurova’nın işgalden kurtulan ilk şehri yapan bu büyük mücadelenin kahramanlarını yeni nesillere aktarmak da bizlere düşmektedir.
Osman Tufan bey, Yaycıoğlu İbrahim Ağa, Hacı Zülfügaroğlu, Musa Beyazıt, Tevfik Coşkun, Hasan Tekerek, Halil Tekerek, Latifoğlu Ahmet Paşa, Hacı Bozdoğan bey ve dedem Bıyıklı Ali Ağa Durmuşoğlu ile vatan uğruna canını ortaya koyan tüm atalarımızı rahmet, minnet ve gururla anıyorum.
Değerli hemşerilerim, geçmişte çeşitli bahanelerle Anadoluya gelenler bugün de farklı isimler ve farklı bahanelerle aynı işgalin peşindedirler. Salgından teröre kadar pek çok sıkıntıyla karşı karşıya olmamıza rağmen güçlenen Türkiye’yi hazmedemeyenler, başarılarımızı kabullenemeyenler, her dönemde olduğu gibi ülkemizi bölmek için çalışmaya devam etmektedirler.
Bizler yeni reformlar ortaya koyarken, onlar sadece karalama kampanyaları yürütmekte, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan nezdinde ülkemizi, birliğimizi, beraberliğimizi bölmek için çalışmaktadırlar.
Demokrasi dışı yollarla, yalanlarla, iftiralarla, kirli ittifaklarla Türkiye’nin önüne tuzak kurmaya çalışanlar, er ya da geç kendi karanlık gündemlerinde yok olup gideceklerdir.
Biz, Türkiye’nin beka davasını korumak ve yüceltmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Söyledikleri her yalanın, attıkları her iftiranın cevabını vereceğiz.
Değerli Osmaniyeli hemşerilerim, geçmişimizden aldığımız güçle, geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyoruz. 101 yıl önce, topla tüfekle canımızı ortaya koyarak verdiğimiz bağımsızlık mücadelesini, bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde, 18 yılda Türkiye’ye Cumhuriyet tarihinde görülmemiş eserler ve hizmetler kazandırmış bir kadro ile tüm dünyada örnek olan yatırım hamleleri ile vermeye devam ediyoruz.
İnşallah milletimize taahhüt ettiğimiz şekilde, hak ve özgürlükler temelinde hazırlanmış; devleti yaşatmanın ancak insanı yaşatmakla mümkün olacağı anlayışı üzerine bina edeceğimiz yeni ve sivil bir anayasayı milletimizin takdirine sunarak, Türkiye’nin önünde aydınlık bir dönemin kapılarını açmak istiyoruz.
Sözlerime son verirken başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, o günden bugüne canlarını hiçe sayan tüm şehitlerimiz ve gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyor, Kadirli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıl dönümünü bir kez daha yürekten kutluyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz