ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

Durmuşoğlu 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı günü nedeniyle mesaj yayımladı.
    • 25 Temmuz 2022 - 08:10:52

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı günü nedeniyle mesaj yayımladı.
Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti,
“Zor şart altında, zaman mefhumu tanımadan büyük bir fedakarlıkla tüm enerjisini halkımızın doğru haber alması için harcayan, büyük bir gayret ve özveri ile mesleklerini icra eden ve milletimizin adeta gören gözü, işiten kulağı olan basın mensubu arkadaşlarımın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.
Gazetelerin ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmaya başladığı, ifade özgürlüğünün önündeki engellerin kaldırıldığı, basın tarihimiz açısından bir dönüm noktası olan 24 Temmuz 1908 tarihi münasebetiyle, ülkemizde her yıl 24 Temmuz’u ‘Basın Bayramı’ olarak kutlamaktayız.
Her yıl 24 Temmuz gününde kutlanan bu özel gün bizlere basının ve özgür, sansürsüz yayının önemini hatırlatmaktadır ve ülke olarak gelişebilmemizin, özgürleşmemizin ve güçlenmemizin temelinde basın ve basın özgürlüğü yer almaktadır.
Doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla, her türlü sıkıntı ve zorluğa karşı büyük bir özveriyle mesleklerini icra eden gazeteci arkadaşlarımızın meslek etiğini her şeyin üstünde tutması ve kişilik haklarına saygılı habercilik anlayışını benimsemesiyle doğru bilgilendirme görevini yerine getireceklerine ve demokrasimize katkıda bulunmaya devam edeceklerine inancım tamdır.
Dünyanın her köşesinde haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılamak adına savaşlara, afetlere, acılara tanık olan, her türlü zorluğa rağmen sorumluluk bilinciyle çalışan basın mensuplarımızın her daim yanındayız.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm şartlar altında büyük bir gayret ve özveri ile görevlerini yerine getirmeye çalışan basın mensuplarımızın, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, görev başında vefat eden gazetecilere Allah’tan rahmet diliyorum.“

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz