SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Durmuşoğlu, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı
    • 21 Ekim 2022 - 08:01:23

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti.
“Gece gündüz demeden halkımızın doğru ve tarafsız bilgiye ulaşması için canı pahasına görev yapan tüm basın emekçilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.
Mesleki sorumluluk bilinciyle, karşılaştıkları tüm zorluklara rağmen fedakârlık ve özveri içinde görevlerini yerine getirmeye çalışan basın çalışanlarımızın her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.
Tarihe baktığımızda, Türk gazeteciliği çok ciddi sınavlardan geçmiş, zaman zaman darbeleri meşrulaştırma aracı, zaman zaman da doğrudan darbe süreçlerinin ortağı haline getirilmek istenmiştir. Son 20 yılda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz genelinde hayata geçirilen reformlarla, Türk basınının da zenginleşmesi, çeşitlenmesi daha demokratik ve özgürlükçü bir yapıya kavuşması sağlanmıştır.
İnşallah bundan sonrada mesleki ilkelerden ödün vermeden görevlerini ifa ederken, ülkemizin gelişmesine ve ilerlemesine, birlik ve beraberlik ikliminin güçlenmesine katkıda bulunan kıymetli medya mensuplarımızın her zaman destekçisi olmayı sürdüreceğiz.
Sözlerime son verirken basın sektöründe emek harcayan, hakikatin savunuculuğunu ve temsilciliğini yaparak demokrasiyi güçlendiren, ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında fedakârca görev yapan gazetecilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü bir kez daha kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz