OKULLARINDA  DOĞUM YAPAN ANNE KEDİ VE YAVRULARINA ÖĞRENCİLER SAHİP ÇIKTI

OKULLARINDA DOĞUM YAPAN ANNE KEDİ VE YAVRULARINA ÖĞRENCİLER SAHİP ÇIKTI

“Başkan Olcar” sağanak yağış sürecini sahadan yönetti..

“Başkan Olcar” sağanak yağış sürecini sahadan yönetti..

POTOMOBİL ELEKTİRİK DİREGİNE ÇARPTI

POTOMOBİL ELEKTİRİK DİREGİNE ÇARPTI

ÇİÇEKLİDERE KÖYÜ TAHTALI YOLU ULAŞIMA AÇILDI

ÇİÇEKLİDERE KÖYÜ TAHTALI YOLU ULAŞIMA AÇILDI

KADİRLİ’DE “ORMAN BENİM ” ETKİNLİĞİ

KADİRLİ’DE “ORMAN BENİM ” ETKİNLİĞİ

Durmuşoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı
    • 10 Ocak 2019 - 09:30:58

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’ dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti:

“Bir ülkede demokrasileri güçlendiren ve geliştiren en etkin unsurlardan biri, meslek ahlakına ve tarafsızlık ilkesine riayet eden bir basının varlığıdır. Basının her konuya yapıcı ve sağduyulu bir tavırla yaklaşması demokrasimizin güçlenmesi açısından oldukça önemlidir. Bilgi ve iletişim teknolojilerinin hızla gelişmesiyle bilgiye ulaşmanın kolay olduğu kadar doğru bilgiye ulaşmanın da bir o kadar zor olduğu bu dönemde, doğru ve eksiksiz bilgilendirme görevini üstlenen basın mensuplarına büyük sorumluluk düşmektedir. Özellikle sosyal medya, hızlı haber alma, etkin kamuoyu oluşturma açısından son yıllarda çok etkin ancak bu mecra ‘kara propaganda’, ‘kirli bilgiler’ ve ‘zehirli düşünceler’ açısından kontrolsüz, sınırsız ve sorumsuz bir platform haline gelmemeli. Hem geleneksel hem de sosyal medyada gerekli bilinç, hassasiyetle hareket eden medya çalışanlarımızın ve gazetecilerimizin hem demokrasimizin gelişmesine hem de birlik ve beraberliğimizin pekişmesine katkılarını sürdüreceğine inanıyorum. Bu düşüncelerle, medya mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, kendilerine güzellikler, başarılar diliyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz