Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kadirli Şehir Stadının yaklaşık bir yıl önce doğal afetten dolayı bir kısmı yıkılan ihata duvarının yapım işine başlandı.Ayrıca İlçe Müdürlüğü İdari Binasının da içinde bulunduğu Kapalı Spor Salonu çevre düzenlenmesi çalışmalarına da hız verildi. Alınan bilgilere göre maliyetin yaklaşık 250.OOO (ikiyüzellibin) TL olduğu belirtildi.
İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yılmaz Bal,ihata duvarı ve idari binanın içinde bulunduğu kapalı spor salonumuzun çevre düzenlemesinin yakın bir zamanda bitirilerek hizmete geçeceğini güzel ve estetik bir görünüm kazanacağını belirtti.Bal, ödenek çıkartılmasında emeği geçen ve büyük çaba sarf eden Osmaniye Milletvekilimiz sayın Mücahit DURMUŞOĞLU’na katkılarından dolayı şükranlarımızı sunarız dedi.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- “DEĞERLER EĞİTİMİ”KAPSAMINDA BAKKALA ANLAMLI ZİYARET
- YAKUP KOCABAŞ KIZILAY ŞUBE BAŞKANLIĞINDA GÜVEN TAZELEDİ
- Motosiklet tutkunları depremzedeleri unutmadı
- Vefat haberi
- Ali Erbaş’dan vali Yılmaz’a Ziyaret
- KAYIP KOYUNLARI JANDARMA BULDU
- Durmuşoğlu”Deprem Sadece Binaları Değil,Geçmişten Geleceğe Uzanan Nice Hatırayı sa Aldı Götürdü”
- Depremde hayatını kaybedenler için anma proğramı düzenlendi
- Jandarmadan operasyon
- Yusuf izlettin grup köyleri içme suyu birliğine yeni araç
