OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

“DOÇ. DR. HAKAN HAKKOYMAZ” MHP OSMANİYE MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN A. ADAYLIĞINI AÇIKLADI
    • 19 Mart 2023 - 19:51:19

“DOÇ. DR. HAKAN HAKKOYMAZ” MHP OSMANİYE MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN A. ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MHP’de Doç. Dr. Hakan Hakkoymaz, Osmaniye’den aday adaylığı başvurusunun ardından önemli açıklamalarda bulundu.

14 Mayıs seçimlerinin Türk milletinin geleceği açısından bir nirengi noktası olacağını söyleyen Hakkoymaz; bu sürecin ülkücü harekete ve MHP’ye ihtiyaç duyulan bir süreç olacağını belirtti.

Doç. Dr. Hakan Hakkoymaz, bu işleyiş içerisinde ülkücülerin sorumluluk almak zorunda olduklarını söyleyerek: “Bilge Liderimizin ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ şiarıyla ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla vatanımıza, milletimize, ülkemizin sigortası MHP ve ilimize hizmet etmek düşüncesiyle 14 Mayıs 2023’te yapılacak 28. dönem milletvekilliği seçimleri için aday adaylık başvurumuzu Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin hayır dualarını alarak yapmış bulunmaktayım. “Devlet ve Milletiyle Her Şeyden Önce Türkiye.”

Bende aynı sorumluluk şuuru ve bilinciyle Türk milletine olan borcumu ödemek zorunda olduğumu düşünüyorum. Bu sorumluluğum hem yüce Türk Milletine, hem de beni okutan yetiştiren, bilim adamı yapan ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim bu topraklaradır. Bütün inancım ve heyecanımla bu yola çıkıyorum. Osmaniyeli hemşerilerimin desteğiyle Allah’ım yar ve yardımcımız olsun. Rabbim ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olanı nasip eylesin” diye konuştu.

 

Doç. Dr. Hakan HAKKOYMAZ’ın özgeçmişi:

“1983 yılında Osmaniye’nin Kadirli ilçesinin Karatepe köyünde sekiz çocuklu bir ailenin beşinci çocuğu olarak dünyaya geldi. Babası işçi emeklisi, annesi ev hanımıdır. İlkokul eğitimini Karatepe Köyü İlkokulunda, ortaokulu Osmaniye Merkez Ortaokulunda ve lise eğitimini ise Osmaniye Atatürk Lisesinde tamamlamıştır.

2002 yılında girdiği Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesini 2008 yılında tamamlayarak Ağrı ili Eğitim Sağlık Ocağında Tabip olarak göreve başlamıştır. 2010 yılında mecburi hizmetini tamamlayarak Kadirli’de özel bir hastanede bir yıl çalıştıktan sonra 2011 yılında girdiği Tıpta Uzmanlık Sınavının sonucunda Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Tıp kliniğinde uzmanlık eğitimine başlamıştır.

2013 yılında yatay geçiş yaptığı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi İlk ve Acil Yardım Anabilim Dalından 2015 yılında Acil Tıp Uzmanı olarak mezun olmuştur. Uzman doktor olarak atandığı Kayseri’de 2017 yılında mecburi hizmetini tamamlayarak şimdiki görev yeri olan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi İlk ve Acil Yardım Anabilim Dalında Doktor Öğretim Üyesi olarak göreve başlamış ve 2020 yılında doçentlik unvanını almıştır. Ek olarak şu an Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Bölümünde yüksek lisans yapmaktadır.

İdari olarak 2018 yılından bu yana yürüttüğü İlk ve Acil Yardım Anabilim Dalı Başkanlığı görevinin yanında; Tıp Fakültesi COVİD-19 Bilim Kurulu Üyeliği, Tıp Fakültesi Fakülte Kurulu Doçent Temsilciliği, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Kalite Komisyonu Üyeliği, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi AR-GE Komisyon Başkanlığı, Hastane Afet ve Acil Durum Komisyonu Üyeliği, Kahramanmaraş Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Üyeliği ve daha birçok kurul ve komisyonlarda görev yapmıştır.

Akademik olarak uluslararası ve ulusal hakemli dergilerde birçok makalesi bulunmakla birlikte; birçok bilimsel organizasyonlara da konuşmacı, düzenleme heyeti ve bildiriler noktasında katılımlar sağlamıştır.

Çok sayıda bilimsel ve akademik kitap bölüm yazarlıklarının yanında editörlüğünü de yürüttüğü ‘’Hekimliğe İlk Adım’’ ve ‘’Gezgin Sağlığı’’ adında iki adet bilimsel kitabı da bulunmaktadır. Sosyal ve eğitsel birçok öğrenci faaliyetlerinin de içinde bulunup,

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinden oluşan Genç Atasagun Öğrenci Topluluğunun da kurucusudur.

Siyasi ve Sivil Toplum Kuruluşları noktasında gençlik yıllarından bu yana teşkilatların içerisinde yer alıp; 2020-2022 yılları arasında MHP Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği, 2005-2007 yılları arasında Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı Üniversite Teşkilatlanmasında Tıp Fakültesi Fakülte Başkanlığı görevlerini yapmıştır.

MHP Kahramanmaraş Üst Kurul Yedek Delegesi olup Türk Sağlık-Sen üyesidir.

Şu an TÜRKAV Kahramanmaraş Şube Başkanlığı görevini de yapmakta olan Doç. Dr. Hakan

HAKKOYMAZ, evli ve iki çocuk babası olup; yabancı dil olarak İngilizce bilmektedir.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz