KADİRLİ’DE DEREYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLER VERİLDİ

KADİRLİ’DE DEREYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLER VERİLDİ

KADİRLİ’DE 18 MART  ŞEHİTLERİ ANMA  GÜNÜ YAPILDI

KADİRLİ’DE 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ YAPILDI

ŞEHİT VE GAZİ AİLERİNE İFTAR YEMEĞİ

ŞEHİT VE GAZİ AİLERİNE İFTAR YEMEĞİ

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

DEPREMZEDE SPORCULAR, ŞAMPİYONLUK KÜRSÜSÜNE ÇIKTI
    • 29 Mayıs 2023 - 08:34:31

DEPREMZEDE SPORCULAR, ŞAMPİYONLUK KÜRSÜSÜNE ÇIKTI

Kahramanmaraşlı merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye’de Fatma Çolak, Wako Kick Boks Dünya Kupası Yıldız Bayanlar ağır sıklette dünya şampiyonu, İlknur Buse Alaca ise 3. oldu.
İstanbul’da düzenlenen Wako Kick Boks Dünya Kupasında Yıldız Bayanlar şampiyonasına deprem bölgesi Osmaniye’yi temsil etmek için katılan Düziçi ilçe Gençlik Spor Kulübü sporcuları Fatma Çolak Dünya Şampiyonu, İlknur Buse Alaca ise 3. oldu. Şampiyonadan dönen sporcular milli takım forması giymek için çalışmalarına başladı.
Ay-yıldızlı formayla Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmek istediğini belirten Fatma Çolak, “Kahramanmaraş’ta gerçekleşen depremden ilimiz de etkilendi, biz bu süreçte gerçekten çok zorlandık. Antrenmanlarımızı bazen bahçelerde bazen evlerde yapmak zorunda kaldık. Ama asla umudumuzu yitirmedik pes etmedik ve dünya kupasına katıldık. Light Contact’ta birinci oldum Point Fighting’de üçüncü oldum. Bundan sonraki hedefim Mardin’de birinci olup milli takıma girip ay-yıldızlı formayı giymek” dedi.

Parmağı kırıldı, mücadeleyi bırakmadı
Turnuva’da parmağı kırılmasına rağmen üçüncü olduğunu belirten İlknur Buse Alaca ise, “Osmaniye’de depremden çok fazla etlilendik. Spor faaliyetlerimizi düzgün bir şekilde yapamadık yeri geldi bahçelerde, parklarda elimizde olan bütün imkanları kullandık. Buna rağmen İstanbul’da yapılmış olan dünya kupasına katıldık ve orda Full Contat’ta üçüncü oldum. Maç esnasında parmağım kırıldı buna rağmen üçüncü oldum. Bundan sonraki hedefim Mardin’de şampiyon olup Avrupa Şampiyonası’nda ülkemi temsil etmek” diye konuştu.

“Park ve bahçelerde antrenmanlarımızı yaptık”
Deprem bölgesinde oldukları için etkilendiklerini hatırlatan Türkiye Kick Boks Federasyonu Teknik Kurulu-Milli Takım Antrenörü Hakan Kadıoğlu, “Biz çok zorlu bir süreçten geçtik spor salonu kullanılamaz durumdaydı. Çadırların kurulması bizim derslerimizi engelledi. Halısahada ve kapalı alanlarda, boş alanlarda, parklarda, bahçelerde ve dağlık alanlarda efor sarf edeceğimiz alanlarda antrenmanlarımızı hiç bırakmadık. Mücadelemizi hiç bırakmadan aldığımız derecelerle başarıya ulaştık” ifadelerini kullandı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz